LAIMENG Sealer Vid Pentru Depozitarea Alimentelor Aliment Nou Packer Saci Vid pentru Ambalaj de Vacuum Rola S277

Produs nou

1 Produse

In stoc

190.74lei

-33%

284.71lei

Distribuiti

Informatii

LAIMENG 6621 mai Recente Sealer Vid, Care este adecvat pentru FUNCȚIONARE CONTINUĂ pentru 100 de ori subiectul să se USUCE MODUL și temperatura camerei

1.PĂSTRA ALIMENTE PROASPETE ȘI de BLOCARE AROMA: Reducerea deșeurilor; păstrează substanțe nutritive, aroma, și longevitate de alimente cu utilizare ușoară de vid system.By eliminarea de cele mai multe Oxigen, reduce viteza de oxidare, de creștere a microorganismelor și a mucegaiului care cauzează bacterii. 2.De SIGURANȚĂ Certificat: mașină de ambalare este aprobat de către CE, CB, GS, ETL etc. NTC protecție la supraîncălzire: se Va opri de lucru în cazul în care monitorizarea temperaturii este mare, și va relua de lucru atunci când temperatura coboară. 3.CUTTER-BUILT-IN: de a Face personalizate pungi de role sau taie pungi sigilate. 4.USCAT / UMED MODE: Selectați tipul de alimente pentru a optimiza sigiliul. 5.INSTANT SIGILIU FUNCȚIA: Previne strivire alimente delicate. 6.NU NUMAI PENTRU DEPOZITAREA ALIMENTELOR: A. cu Excepția pentru păstrarea alimentelor proaspete de pana la 5x mai mult, 3mm lățime de etanșare pentru a evita divizarea timpul de fierbere si de gatit sous vide.B.Proteja produse non-alimentare.Ține de camping și plimbări cu barca provizii uscate și organizat pentru excursii.Proteja lustruit de argint de defăimare prin minimizarea expunerii la aer. 7.QUICK SEAL. 8.COMPATIBIL CU ACCESORII: lucrul cu recipient vid și dopuri pentru sticla de vin și ulei. 9.RAPID de TRANSPORT maritim: Nava în termen de 48 de ore. .

Etichete: sac vacuum, nasul copilului fraier, sac de etanșare, mini aspirator fără fir, vid alimente acoperi, militar pungă de mâncare, explozie congelator, ursuz, Vid sac de ambalare, r pungi de vacuum.

Fisa tehnica

Tip Stand / Masă
Numărul De Model 6621
Cu dop de sticlă? Da
Certificare comerciale vid sealer
Tensiune 100-120V / 220-240V
Frecvența 50-60HZ
Etanșare Lungime 30cm
Nume De Brand LAIMENG
Sursa De Alimentare electric
Cu furtun de vacuum? Da
Material ABS, PC
Funcția Alimente Vid Sealer pentru Ambalarea produselor Alimentare și Depozitarea
Putere 110w
Cu saci de vid? Da
Vid-Presiune -60KPa
Vid Rata 5L/min
Cu Vid Sac Da

Recenzii

Scrie o recenzie

LAIMENG Sealer Vid Pentru Depozitarea Alimentelor Aliment Nou Packer Saci Vid pentru Ambalaj de Vacuum Rola S277

LAIMENG Sealer Vid Pentru Depozitarea Alimentelor Aliment Nou Packer Saci Vid pentru Ambalaj de Vacuum Rola S277

Produse similare: