Mens Mănuși De Cupru, Fibre Spandex Ecran Tactil De Funcționare Sporturi De Iarna De Cald Mănuși Pentru Ciclism Complet Deget Mănuși

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.45lei

-48%

24.41lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Eficient reumatoidă și sindromul de tunel carpian relief: Artrita mănușile sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate-spandex amestecuri, care pot oferi terapia de compresie și de sprijin blând, conforme cu forma naturală a mâinii, și pe deplin mișca degetele și degetul mare.Ușor de degete mănuși de compresie poate reduce presiunea asupra dureros puncte de presiune, în timp ce reducerea musculare și tendon durere și rigiditate, și de a reduce durerea de artrita.

Texturată deschisă degetul design: Ușor de a efectua sarcinile de zi cu zi, cum ar fi utilizarea telefonului, dactilografiere, de gătit, etc., fără a fi deranjat.Acest artrita manusa este confectionata din non-alunecare material compozit, este ușor, și puteți țineți ferm orice obiect, inclusiv buna obiecte, cum ar fi pahare, telefoane sau tablete.Degetul răspândit este setat la lungimea optimă, care oferă un echilibru perfect între benefice presiune suport si mobilitate.

Confortabil purta toată ziua: ușoare și respirabil bumbac spandex material vă permite să purtați mănuși confortabil pe tot parcursul zilei.Acest amestec poate disipa excesul de umiditate și căldură, păstrând în același timp căldură pentru tratament, astfel încât să se omogenizeaza mâinile și degetele fără cald si inconfortabil.

SMART CUSĂTURĂ: Proiectat cu cele mai mici cusături și firma de cusaturi pentru a reduce iritarea pielii și pentru a maximiza confortul, asigurând în același timp că mănușile sunt durabile și pot fi utilizate pe scară largă pentru utilizarea de zi cu zi.

Asigurat de calitate si se potrivesc perfect-firma împletit și perfect margine, superb măiestrie vă poate furniza fiabile de calitate.Dimensiune rezonabilă și materiale elastice pentru a maximiza confortul dvs., fără povară.

Caietul de sarcini:

Material: 88% cupru fibra 12% spandex

Size: 2.95x7.68x0.39 cm

Pachetul Include:

1 pereche de manusi

Etichete: vintage copii mănuși, lână mănuși touch, revit manusa, aur copii mănuși, doamnelor rularea mănuși, ultra funcționare mănuși, cupru bretele încheietura mâinii, anti artrita manusa, fibra de mănuși touch, compresa manusa.

Fisa tehnica

Material De cupru, fibre,Spandex
Numărul De Model de iarnă mănuși de ciclism
Numele Departamentului Adult
Model Tip Solid
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Stil Moda
Mănuși Lungime Încheietura mâinii

Recenzii

Scrie o recenzie

Mens Mănuși De Cupru, Fibre Spandex Ecran Tactil De Funcționare Sporturi De Iarna De Cald Mănuși Pentru Ciclism Complet Deget Mănuși

Mens Mănuși De Cupru, Fibre Spandex Ecran Tactil De Funcționare Sporturi De Iarna De Cald Mănuși Pentru Ciclism Complet Deget Mănuși

Produse similare: