XGZ Mare Mouse Pad Cerb Umbra Model de Consola de jocuri Accesorii Mouse Pad Calculator de Birou Laptop Pad Joc Jocuri de Masă de Birou

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.55lei

-45%

68.30lei

Distribuiti

Informatii

XGZ Mare Mouse Pad Cerb Umbra Model de Consola de jocuri Accesorii Mouse Pad Calculator de Birou Laptop Pad Joc Jocuri de Masă de Birou 1.Despre dimensiunea: dimensiunea mouse pad manual măsurat, deci nu va fi 1-1.5 cm de eroare, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare.sau contactați serviciul nostru pentru clienți. 2.Despre miros: produse Inițial, acolo va fi un pic de miros in pachet sigilat.După despachetare, te rog pune-l

într-un loc răcoros pentru a preveni expunerea la lumina soarelui.După una sau două zile, gustul este practic nici un gust.

3. Despre descriere :Cu un sistem anti-alunecare din cauciuc natural de bază și superb suprafață netedă, acest mouse-ul mat este conceput pentru a ajuta și de a îmbunătăți performanța de mouse-ul.Este alegerea ideală pentru joc, locul de muncă sau utilizarea de zi cu zi.

4. Despre Caracteristici:

1).Extins și Dimensiunea Potrivită:extins mouse pad-ul se va potrivi atât tastatura și mouse-ul,și alte articole de birou.Oferă spațiu de mișcare pentru gaming sau office.

2).Ultra-netedă de Suprafață Pânză:Optimizat pentru mișcare rapidă atunci când menținerea viteză excelentă și de control în materie sau locul de muncă.Asigură cel mai simplu mișcările mouse-ului și cel mai bun răspuns ori.

3).Anti-alunecare de Cauciuc de Bază:atunci Când se utilizează mouse-ul și tastatura, mouse pad nu alunece sau să se miște.

4).Performanta rezistent la apa:Impermeabil de performanță poate fi prevenită într-o oarecare măsură la deteriorarea produsului cauzate de lichid vărsat.Când vărsa un lichid pe ea,parțială lichid va aluneca în jos.Simultan,mouse pad ușor de curățat și mașină de spălat.

5.Despre Culoare: Datorită unghiul de fotografiere, unele diferențe de culoare sunt normale.

Avem o puternică canale de logistica.Șabloanele implicite au marfă (China Post Aer Înregistrat Mail) și (China Post Obișnuit Pachet Mic Plus).Coletul ora de sosire în Statele Unite, ca un exemplu: China Post parcelă înregistrată 30-39 zile pentru a ajunge.China Post parcelă de obicei 39-45 zile pentru a ajunge.ePacket 15-27 zile pentru a ajunge.Dacă doriți să obțineți mai repede logistica, puteți alege altele, cum ar fi: EMS, e-mail comoara, E Express, DHL, vă puteți bucura (5% la 15%) de reduceri, mai mult de viteză logistica Notă: Datorită noii politici din Rusia, numele complet, vă rugăm să completați numele complet al destinatarului și primirea corectă telefon, adresa înainte de a plăti factura.

Etichete: hentai mousepad, anime fata mousepad, mat mouse-ul, joc mouse-pad, soarta mouse pad, covor mouse-ul, mousepad xxl, mouse pad xxx, Piele Mat, mouse-ul radio.

Fisa tehnica

descriere 1 Mouse Pad Gaming Mouse Pad
descriere 2 Mouse pad gamer,Mouse-pad pentru calculator
Size2 900x400mm
Nume De Brand XGZ
Opțiunea Dimensiune Acasă / Birou / În Aer Liber
Dimensiune XXL/XL
Stil gaming mouse pad
style1 Anti-Alunecare
Material Cauciuc
Pachet Da
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model xxl
SUPRAFATA Pânză

Recenzii

Scrie o recenzie

XGZ Mare Mouse Pad Cerb Umbra Model de Consola de jocuri Accesorii Mouse Pad Calculator de Birou Laptop Pad Joc Jocuri de Masă de Birou

XGZ Mare Mouse Pad Cerb Umbra Model de Consola de jocuri Accesorii Mouse Pad Calculator de Birou Laptop Pad Joc Jocuri de Masă de Birou

Produse similare: