Mens Șir Strălucitor Bikini-T-spate Lenjerie Sexy Micro Tanga Pantaloni

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.55lei

Distribuiti

Informatii

Mens Șir Strălucitor Bikini-T-spate Lenjerie Sexy Micro Tanga Pantaloni, Costume de baie M L XL

Umflatura Husă De Design, Cool & Sexy

M (27.5~32.3 inch ) / (70~82cm)

L (29.1~34.6 inch) / (74~88cm)

XL (31~37inch) / (78~94cm)

Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită

Plata:

Acceptam Alipay aici.QIWI Wallet, Transfer Bancar, Western union, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Livrare:

1.Vom trimite articole în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Cele mai multe colete trimise în termen de 12 de ore de la plată este completă.Am promisiunea de toate elementele sunt livrate împreună cu numărul de urmărire.Pentru intimitatea clienților,toate elementele sunt ambalate în non-transparent cu bule sac,ne-a declarat element numele de"haine".Dacă aveți alte cerințe,vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine.

2.Cu valoare scăzută ordine, în mod normal, vom livra prin China Post sau E-Pachete.Coletele vor fi Exportate direct din China aici.

3.Cu mare valoare pentru 150 de dolari, am putea în vedere pentru a folosi EMS, DHL, Aramex , FedEx sau alte rapid de transport maritim expres în loc de China Post sau ne poți spune care exprima vrei pentru a navei, va vom contacta pentru a discuta în cele din urmă compania expres!

4.De obicei, am expediat prin China Post și E-pachet gratuit de transport maritim, de Transport maritim de timp va lua 15-40 de zile, Ne-am încerca noastre cele mai bune pentru a Scurta timpul, am selectat noastre locale companie de transport de Marfă, a salvat mult timp de transfer.

5.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se Întoarce/Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul eBay.

3.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Garanție:

1.12 luni Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul eBay.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la licitația de pe și de a câștiga această licitație!

Feedback-ul:

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să confirmați comanda după ce a primit comenzi, vă Mulțumesc atât de mult!

2.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Extrem de apreciat pentru a înțelege de sprijin!

Etichete: pantaloni de nailon lucios, mini tanga barbati, oamenii micro tanga, mens micro bikini, micro bikini pieptoase, g șir de mătase, femeile iubesc romantismul alunecare gay, oamenii micro costume de baie, bărbați lenjerie de corp strălucitoare, femei extreme micro bikini.

Fisa tehnica

Model Tip Solid
Obscene Imagine No
Gen BĂRBAȚI
Numărul De Model BL623
Sugestiv Sexual No
Slip & Boxeri G-Siruri De Caractere & Tanga
Creșterea Tip low-Creștere
Caracteristică Iute Uscat
Decor NICI unul
Nume De Brand OROCOJUCO
Material Spandex

Recenzii

Scrie o recenzie

Mens Șir Strălucitor Bikini-T-spate Lenjerie Sexy Micro Tanga Pantaloni

Mens Șir Strălucitor Bikini-T-spate Lenjerie Sexy Micro Tanga Pantaloni

Produse similare: