Inovatoare De Crăciun Păpușă De Cârpă Stând Bătrânul Ornament Acasă Decorare Fereastră Copil Cadou Jucărie

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.34lei

-15%

43.93lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Distracție și Radiant: luminoase, Cu forme și culori, este o bucată de distracție și radiant Crăciun doll ornament.

2、Distractiv și Festiv: perfect pentru răspândirea spiritul de sărbătoare.El va face perfect plus față de pomul de Crăciun, de sus de masă și decorațiuni interioare.Cel mai bun cadou de Crăciun!Un joc distractiv și festiv plus la orice sărbătoare decor.

3、Premium Material: Realizate din țesături de înaltă calitate; manopera amenzii; poate fi plasat oriunde pentru a decora.

4、Cadou Perfect de Crăciun: elan este întotdeauna popular cu cei mai mulți copii și adulți.Acesta este cadoul perfect pentru copilul tau si prietenii.Mare cadouri de Craciun, cadouri aniversare, cadouri de Anul Nou, cadouri aniversare, cadouri de ziua Recunostintei, Halloween cadouri.

5、Aplicarea pe scară Largă: Perfect decor de Crăciun, și va oferi un complement perfect pentru pomul de Crăciun, de masă și decorațiuni interioare.Cel mai bun cadou de Crăciun!

Caietul de sarcini:

Nume: Decoratiuni De Craciun

Material: flanel + bumbac

Dimensiune: așa cum se arată

Greutate: așa cum se arată

Ambalare: sac de opp

Caracteristici: Crăciun mascota decor

Lista De Ambalare:

1*Crăciun doll

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: cutie tv koquit, covor 40 100, covor decall, cutie frigo 20l, bara jm530f, boost ceasuri, plaja xr caz, tun sx50sh, brenner maro.

Fisa tehnica

Caracteristică 2 Bătrânul Ornamente
Caracteristică 1 Stând Bătrânul Papusa
Tema Animale
Caracteristică 4 Crăciun Cadou Jucărie Copil
Caracteristică 3 Acasă Fereastră Decor De Crăciun
Caracteristică Crăciun doll
Material
Stil Modern

Recenzii

Scrie o recenzie

Inovatoare De Crăciun Păpușă De Cârpă Stând Bătrânul Ornament Acasă Decorare Fereastră Copil Cadou Jucărie

Inovatoare De Crăciun Păpușă De Cârpă Stând Bătrânul Ornament Acasă Decorare Fereastră Copil Cadou Jucărie

Produse similare: