Casă de păpuși în Miniatură cu Mobilier, BRICOLAJ, Casa Kit Plus Capacul (Cer Roata) Q6PD

Produs nou

1 Produse

In stoc

27.99lei

-28%

38.89lei

Distribuiti

Informatii

OOTDTY

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

Mai precis vorbind, drăguț casa nu este conceput pentru a fi jucat cu, dar, de colectie clădiri sau decor acasă după ce a terminat.Vin cu piese de schimb, nevoie pentru a asambla DIY.Ansamblul este potrivit pentru persoanele în vârstă de peste 14 ani, o modalitate foarte bună de a comunica cu adolescenți sau adulți și un proiect perfect pentru a petrece timp.

De înaltă calitate și excelent conceput meci prețul său: Materialele sunt de bună calitate,mobilier și alte piese din lemn sunt tăiate cu precizie, astfel încât acestea se potrivesc împreună în mod corect.LED-uri lumina,plante, ornament, piese de mobilier sunt destul de realist și inteligent concepute, sunt bine în valoare de preț, dacă sunteți în căutarea pentru plăcere.

Un cadou perfect și de colecție, pentru care se bucura de meserii și miniaturi, cutia in sine arata ca un cadou foarte frumos în căutarea!Ai putea să o faci de unul singur pentru a face cadou mai semnificative.Ar putea fi provocatoare pentru prima dată de constructor, dar va primi cu bucurie după ce ați terminat-o.

aveți nevoie pentru a pregăti silicon adeziv lichid și două buc baterii de unul singur, deoarece acestea sunt interzise pentru a navei de transport aerian.

Caietul de sarcini:

Stil: Casă De Păpuși

Terminat dimensiune: 14x14cm

Material: Lemn, pânză, hârtie, rasina

1cm=0.39

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

1 x casa kit DIY

1 x Capac de Sticlă

Etichete: diy casă de păpuși, diy kit de păpuși, diy păpuși kit miniatură, 112 cadru, miniatur casa, crăciun casă de păpuși, miniatura roata de tors, bijuterii turcia, scaun de siliciu, ambarcațiuni diy.

Fisa tehnica

Nume De Brand HBB
Gen Fete
Origine NC(de Origine)
Material Lemn
Intervalul De Vârstă > 14 ani

Recenzii

Scrie o recenzie

Casă de păpuși în Miniatură cu Mobilier, BRICOLAJ, Casa Kit Plus Capacul (Cer Roata) Q6PD

Casă de păpuși în Miniatură cu Mobilier, BRICOLAJ, Casa Kit Plus Capacul (Cer Roata) Q6PD

Produse similare: