2Din android 10.0 Masina Radio Player Multimedia Pentru Toyota Corolla \ Ralink 2013 2016 2 din navigare gps 10.1" 8 core

Produs nou

1 Produse

In stoc

690.61lei

-37%

1 096.22lei

Distribuiti

Informatii

Achiziționarea FAQ: produsul acceptă volan, butoane de control, suporturi auto originale camere (CANBUS necesar), susține non-originale camere (acceptă mai multe faze mecanisme), suporturi auto originale funcții, cum ar fi aer condiționat setări (CANBUS necesare, mai original masina funcții sunt legate de masina original) Este potrivit pentru masina ta? 1. Verificați corespunzătoare model și an de produs și mașină 2. Compara poziția de instalare a produsului cu masina care are nevoie să fie modernizate 3. Verificați dacă produsul este cablul de interfață este potrivit pentru masina ta (notă: nu toate interfețele de masina original trebuie să fie conectat) 4. Dacă încă nu se poate judeca, vă rugăm să ne trimiteți original radio auto locație de instalare (fata) imagine și original radio înapoi interfață de imagine pentru noi

Acceptă inversă de afișare.Atunci când mașina este în modul invers, radioul va comuta instantaneu de pe ecran, în partea din spate a masinii pentru a asigura siguranța dumneavoastră de conducere.

Acum ne-am da la tine, ca un cadou, cantitatea este limitată, se va încheia atunci când darul este terminat

De Brand nou procesor 8-core, care rulează mai repede decât 4core Cel mai stabil Android 8.1/9.0 sistem, prevenind eficient blocarea sistemului

Deschide mai multe aplicații în același timp, încă rulează fără probleme

Viteza de deschidere APP este de 3-5 ori mai obișnuite procesoare

Sprijin split, ecran de vreo 2 aplicatii, combinând la va

Suport fereastră plutitoare

Suport ieșire video (doar versiunea wifi)

Suport Carplay

Telefon mobil de interconectare, ecran mare, de joc plăcută, o experiență video.

Rețea 4G + WIFI, descărca APLICAȚIA, pentru a asculta muzică, viziona programe oricând, oriunde

Avansat sistem de navigație GPS, astfel încât să nu va primi pierdut, pentru a vă oferi cel mai bun traseu

Suportă aproape toate aplicațiile de hărți.Înainte de a trimite produsele tale preferate, vom instala cea mai recentă hartă deconectat de țara ta pentru tine, iar harta va fi actualizat la intervale regulate.Desigur, puteți alege, de asemenea, de a utiliza hărți online

Implicit built-in de ajustare este 36EQ/48WQ, iar sunetul surround poate fi setat în același timp, permițându-vă să vă cufunda în muzică minunată.

Android 8.1/9.0 4/8 sistem de bază, sprijinirea 1GB RAM + 16GB ROM si 2GB RAM + 32GB ROM si 4GB RAM + 64GB ROM, optional, vom continua să lanseze mașini mai puternice, vă rugăm să acorde o atenție la magazinul nostru pentru a Primi notificări pentru produse noi).

Implicit built-in de ajustare este 48EQ, iar sunetul surround poate fi setat în același timp, permițându-vă să vă cufunda în muzică minunată.

Suport RDS, FM/AM două moduri, puteți asculta programele de fiecare canal

★ De ce radio nevoie pentru a instala o suplimentare de răcire ventilator?

Știm cu toții că radio-ul original de pe masina este echipata cu un ventilator de răcire pe partea din spate, astfel încât original radio funcționează foarte stabil, chiar și în condiții de temperatură ridicată și funcționare pe termen lung, dar posturile de radio de pe piață, în general, doar disipa caldura prin coajă de metal înapoi, Acest lucru nu poate satisface pe deplin disipare a căldurii cerințele de mașină, astfel încât acesta va aduce o mulțime de probleme, cum ar fi ecran tactil erori, anomalii de emisiuni și muzică, repornește aleatoare, și temperaturi ridicate conduce la potențiale pericole de securitate, etc.

Personalizate Special Al Ventilatorului De Răcire

Fanii nostri sunt personalizate pentru navigare, care pot servi mai bine și pentru a asigura performanța de Radio Auto.Mulți clienți și prieteni, de asemenea, alege să cumpere ventilatoare de răcire în alte locuri, dar nu vor fi probleme de incompatibilitate sau de un consum ridicat de energie, care va distruge performanța excelentă de navigare.

Și ventilatorul de răcire este configurat special pentru Mașina noastră de Radio, poate mai bine să mențină performanțele sale, vă rugăm să fiți siguri să-l folosească.

Acceptă conectarea la ADAS DVR.ADAS DVR-ul are mai multe built-in de asistență de conducere tehnologii, introducerea de înaltă calitate TF card de memorie pentru a înregistra fiecare moment al tău de conducere.

Mai mult și mai naționale de fabricație de automobile standardele impun ca vehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope de presiune dispozitive de alarmă.Importanța presiunii în anvelope dispozitive de alarmă poate fi văzut.Click pe imaginea de mai jos pentru a cumpăra o presiune pneuri dispozitiv de alarmă, conectați un radio, și feedback-ul tau de anvelope de stare în timp real.

Suport conectare Bluetooth, apelare telefon Bluetooth, microfon built-in de radio, chiar dacă mediul înconjurător este zgomotos, radio sprijină microfon extern conexiune, care pot garanta calitatea convorbirii.

Etichete: corolla e210, dangler, dvd kia sportage 3, radio auto, ralink wifi n, următoarea wifi, 2021 toyota corolla, ralink wifi, smartphon, android auto.

Fisa tehnica

Element Dimensiune 23*14*7
Tensiune 12V
Certificare NICI unul
android verion android9.0(T3L PLUS)/android10.0(T6)
Funcția 1 DSP funtion
Din Din Dublu
Articol Greutate 1.5kg
Conectați un microfon extern Suport(T3L PLUS)
RAM 4G
Pentru Autovehicule Marca/Model TOYOTA
TF/Micro SD Slot 2
Caracteristici Speciale Ecran Tactil
Interfață USB
Numele Modelului Pentru Toyota Corolla 2014-2016
Nume De Brand Develuck
Limba OSD Vietnameză
Tip De Material Metial+Materiale Plastice
T3L(plus) versionid 2G+32G Android 9.0
Dimensiunea De Afișare 10"
Sistemul De Operare Android 9.0
Toyota Model corolla
Origine NC(de Origine)
Volan Original De Control Suport
funcția 3 Split Screen
Afară De Putere 4*45w
ROM 32G
Mass-Media Digitale Format JPEG
Rezoluție 1024*600
Funcția 2 Fereastră plutitoare
Max De Memorie Extern 64G
Corolla An 2015
Caracteristică Specială Suport 4G
Funcția 4 Wifi

Recenzii

Scrie o recenzie

2Din android 10.0 Masina Radio Player Multimedia Pentru Toyota Corolla \ Ralink 2013 2016 2 din navigare gps 10.1

2Din android 10.0 Masina Radio Player Multimedia Pentru Toyota Corolla \ Ralink 2013 2016 2 din navigare gps 10.1" 8 core

Produse similare: