LED Multi-Funcție de Iluminat Portabile USB Reîncărcabilă Lanterna LED Touch Dimmer Lumina Camp Magnetic Agățat Cabinetului CONDUS Lumina

Produs nou

1 Produse

In stoc

58.09lei

-43%

103.73lei

Distribuiti

Informatii

★ 【PROTEJA OCHII】 Această mică lampă de birou este echipat cu un touch pad pentru a regla intensitatea luminii, atunci când atins cu un deget. 4000k alb natural, clar, dar nu de mult radiaza caldura, nici flash-uri luminoase Ideale pentru spatii mici.

★ 【UȘOR de INSTALARE】 Built-in magnet și pad adeziv pe spate.Puteți lipici pad adeziv pe partea din spate a cabinetului de iluminat pe perete sau pe dulap, sau oriunde doriți.De asemenea, puteți atașa cu ușurință la o suprafață de metal.sau de a folosi ca o lanternă.Atenție: vă rugăm să nu conectați înapoi la creta pe perete sau perete de pânză, care pot cădea cu ușurință de pe.

★ 【USB REÎNCĂRCABILĂ】 Built-in 1200mAh baterie cu litiu, USB funcția de încărcare pentru utilizare repetată.Fără baterii, mai ecologic și mai sigur.În minim de luminozitate, chiar și lumina până la 110 ore.

★ 【PERFORMANȚĂ STABILĂ】 ecranul tactil este delicat și de încredere.Stabil și mai sigur decât PIR senzor de mișcare.Nu există lumini intermitente.Șaisprezece alb 2835 Led-uri oferă iluminare plăcută.

★ 【VERSATIL】 lumini LED-uri sunt potrivite pentru garderoba, cabinet, casa scarii, camara, dormitor, biblioteca, pod, debara, pivnita, hol, bordura,camping etc. 24 luni garantie!

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Ultrathin dimensiune de proiectare care fac ușor de transportat.

De înaltă calitate din material plastic, practic și durabil.

Built-in 1200mAh baterie cu litiu

Anti-orbire material lampa de design va proteja în mod eficient ochii noștri.

Lumina moale pentru alăptarea,de asemenea, ajută copilul să doarmă.Folosi ca pat de iluminat,de lectură,de Perete de iluminat,o lanternă de mână și așa mai departe.

Luminozitatea poate fi reglată

De încărcare: USB 5V

Greutate: 260g

Caietul de sarcini:

LED-URI:16PCS 2835SMD

Tensiune de alimentare:DC5V(Încărcare USB)

Putere:5W

Lumen:140lm

Temperatura de culoare:3800-4500k

Baterie cu litiu capacitate:1200mAh

Timp de incarcare:5h

Conținutul pachetului :

1 × cabinet de lumină (built-in 1200mAh baterie cu litiu)

1 x cablu USB

1 × Portabil coarda

1 x manual de utilizare

Etichete: clește de pescuit de pescuit, led-uri rgb, baterie worx, incarcator bat, milwaukee m18, smart tv, lanterna led, led cu șurub, pește pentru, oamenii de camping lumina.

Fisa tehnica

Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Tip Baterie LITIU-ION
Numărul De Model PK213
Certificare EMC
Tipul De Bază Pană
Garanție 2 Ani
Iluminat Perioadă (sec) >12
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Caracteristici Atingeți scurt pentru ON/OFF,atingeți lung pentru a intensității luminoase
Utilizare De urgență, camping
Este Nevoie De Baterii Da
Nume De Brand Pookin
Corpul Material ABS

Recenzii

Scrie o recenzie

LED Multi-Funcție de Iluminat Portabile USB Reîncărcabilă Lanterna LED Touch Dimmer Lumina Camp Magnetic Agățat Cabinetului CONDUS Lumina

LED Multi-Funcție de Iluminat Portabile USB Reîncărcabilă Lanterna LED Touch Dimmer Lumina Camp Magnetic Agățat Cabinetului CONDUS Lumina

Produse similare: