Nailon Lame orizontale de turbine eoliene, 100w, 200w, 300w 400w, 500w 600w generator eolian accesorii DIY lame

Produs nou

1 Produse

In stoc

214.79lei

-11%

244.07lei

Distribuiti

Informatii

Pachet 1 : Trei bucăți de lame

Pachet 2 : Trei bucăți de lame + un hub + o capota

Vamale Și A Taxelor La Import

1.Prețul plătit (inclusiv elementele de transport gratuit) pentru elementul exclude orice taxe vamale și fiscale.Nu vom umăr orice taxe în țara de destinație.

2.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 3. Ca generator cu magnet permanent este doar o parte a electric grup electrogen, nu va exista nici un manual în pachet. 4.Acest model de VAWT nu au cuverplate mai alb VAWT în imaginea de mai sus este element standard.Retur și Garanție •Garanție: 7-de zile de Returnare pentru Rambursare/ 1 an de Reparații.Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou sau de a reveni pentru o rambursare completă.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.Cu toate acestea, taxele de livrare nu va fi rambursată, dacă sunteți doar nu mulțumindu-se cu obiectele, nu s-a defectat pe drum sau probleme de calitate.Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi.Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI FEEDBACK-UL POZITIV ȘI 5 STELE, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE ȘI SERVICII.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Dacă orice problemă sau întrebare,vă rugăm să mă contactați în orice moment.Puteți adăuga meu Whats APP :+86 13338743305 sau trimite e-mail la mine.

Etichete: puterea vântului, generator eolian 220 v, apa turbin generator, controler de turbine eoliene, generator volanta, generator electric de hidrogen, vântul generator de apă, generator solar pur, apă turbina turgo, mare generator eolian.

Fisa tehnica

Tip lame
Nume De Brand FLTXNY
Numărul De Model lame

Recenzii

Scrie o recenzie

Nailon Lame orizontale de turbine eoliene, 100w, 200w, 300w 400w, 500w 600w generator eolian accesorii DIY lame

Nailon Lame orizontale de turbine eoliene, 100w, 200w, 300w 400w, 500w 600w generator eolian accesorii DIY lame

Produse similare: