New Sosire 96 Oua Incubator Straturi Duble Complet Automată Mașină Incubație pentru Pui de Rață de Control Inteligent 220V+12V Display LCD

Produs nou

1 Produse

In stoc

664.82lei

-12%

755.49lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici și Beneficii:

1. Are funcția de umidificare, pentru că un umidificator este adăugat

2. Mixer: puteți trapa trapa ouă și păsări de curte prin incubator.

3. Transparent material: puteți vedea detaliile de procesul de incubare

4. Clienții pot asambla cu ușurință aparatul în conformitate cu instrucțiunile

5. Mare incubație volum și volum mic

7. Puteți utiliza acest ou incubator științifice și materiale educaționale pentru a preda dvs. copii sau elevi.

Specificații Tehnice:

Capacitate: 96 oua

Dimensiune: 58x54x35cm

Tensiune de alimentare: 220V

Plug: AU

1. Cum pot stoca ouă

Dacă ovulul trece prin coloană, trebuie să stea cel puțin 24 de ore.Acest lucru va restabili în interiorul oului la dimensiunea normală.Atunci când ouăle sunt în "depozit", acestea ar trebui să fie stocate cu îndreptată în jos.Este un obicei bun pentru a urmări acest lucru, aceasta va ajuta incubare!

Dacă ouăle pe care le primesc lua mai în vârstă, poți doar să le lăsați peste noapte.

2. Atunci când este oul meu incubator gata pentru a începe incubație

Atunci când vei ajunge oua, incubator ar fi fost de funcționare pentru cel puțin 24 de ore.O săptămână este mai bine.Acest lucru vă oferă timp pentru a înțelege ceea ce se întâmplă în incubator și vă permite să facă ajustările necesare înainte de introducerea ouălor.O modalitate sigură de a asigura distrugerea de ouă eclozate este să puneți ouăle într-un incubator, fără a face ajustările necesare.

Notă termenul "intern" de temperatură.A nu se confunda interne ou temperaturii interne ou incubator temperatura.Temperatura în incubator va continua să se schimbe, în creștere și care se încadrează.Temperatura în interiorul oului va fi media de fluctuațiile de temperatură din incubator.

3. Ce este temperatura și umiditatea în incubator

E foarte simplu, dar cel mai important lucru este de incubație.

Fan forțat incubator: temperatura măsurată oriunde în ou incubator este de 37.5 grade Celsius.

Umiditate: 55% în primele 18 zile de la eclozare și 60-65% în ultimele 3 zile.

4. Este termometrul meu exacte

Termometrul este rupt.Chiar și cu un foarte bun termometru, menținerea temperaturii precizia poate fi dificil.Un avantaj de a rula un incubator de mare pentru o lungă perioadă de timp este că puteți regla temperatura indiferent de ce termometrul spune.

După prima trapa, puteți mări sau micșora temperatura indicată de trapa.Dacă au trapa devreme, temperatura trebuie să fie redus.Dacă incubație este târziu, temperatura trebuie să fie crescut.

Puteți verifica termometrul în acest fel.Scrie tot ce ai făcut în timpul perioadei de incubație.În timp ce studia, aceste note vor fi revizuite.Acestea vor fi cele mai valoroase instrumente pe care le poate avea.Curând după ce vă pot spune "nu știu ce s-a întâmplat, tot ce trebuie să faceți este să schimbe acest lucru mic".În curând, va fi capabil de a face ajustări de a ști ce să faci în loc de a ghici.

5. Cum pentru a verifica umiditatea

Umiditatea este verificat de către un higrometru (bulb umed termometru) și convențional "termometru uscat" termometru.Higrometru este doar un termometru cu un fitil atașat la lampa tub.Fitilul este suspendat în apă pentru a menține bulb umed (de unde și numele de "bulb umed termometru").Când ai citit temperatura de pe termometru si higrometru, trebuie să comparați citirea cu diagramă pentru a converti bulb umed / uscat bec de lectură într-un "procent".

Puteți vedea de la o umiditate relativă de masă ...

60% umiditate citește despre 30.5 grade Celsius pe o 37,5 grade Celsius bulb umed.

60% umiditate citește despre de 31,6 grade Celsius pe un bulb umed la 38.6 grade Celsius.

80% umiditate citește despre de 33,8 grade Celsius pe o 37,5 grade Celsius bulb umed.

80% umiditate citește aproximativ 35 de grade Celsius pe un bulb umed la 38.6 grade Celsius.

Este aproape imposibil de a face o umiditate cât mai exacte temperatura.Mici incubatoare sunt aproape imposibil.Încercați să facă umiditatea cât mai aproape posibil, doar știind că umiditatea este important, și încercarea de a face numere de aproape va fi de mare ajutor la incubare.

Dacă poziția dumneavoastră este la 10% la 15%, ar trebui să fie nici o problemă.

Pe de altă parte, temperatura este crucială!Dar mici abateri de la temperatura (chiar cu câteva grade) poate distruge incubator.

6. Puncte cheie despre umiditatea din incubator de ou

Ca schimbarea anotimpurilor, de umiditate, de asemenea, modificări.Atunci când trapa ouă în ianuarie și februarie, va fi foarte dificil să se mențină cel mai înalt posibil de umiditate.Asta pentru umiditatea exterioară este prea scăzută. (Depinde de reședință).În mod similar, atunci când trapa în iunie și iulie, externe umiditate este de obicei mai mare, iar umiditatea în incubator este probabil să fie mult mai mare decât a ta.

Etichete: incub, găină, ou de strut mașină incubație, piatra aventurin, coop de pui, 12v ou incubator, pui plucker mașină de cauciuc, automate de ou incubator de transport gratuit, incubator automat 10, 1 ou incubator.

Fisa tehnica

Tip Animale De Ferma
Material Alte
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

New Sosire 96 Oua Incubator Straturi Duble Complet Automată Mașină Incubație pentru Pui de Rață de Control Inteligent 220V+12V Display LCD

New Sosire 96 Oua Incubator Straturi Duble Complet Automată Mașină Incubație pentru Pui de Rață de Control Inteligent 220V+12V Display LCD

Produse similare: