Original Lenovo VIBE S1 S1c50 S1a40 BL250/BL260 baterie Reîncărcabilă Li-ion Built-in telefon mobil baterie litiu-polimer

Produs nou

1 Produse

In stoc

51.42lei

-4%

54.10lei

Distribuiti

Informatii

Vă rugăm să completați în receptor numele complet ca urmare a noii politici vamale ruse de

Acest magazin toate bateriile de sprijin ridicata cantitate

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom rezolva bine pentru tine.Te rog nu deschide disputa ocazional, în caz contrar va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, www.primaria-urzicuta.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat.

Acest produs este asigurat că acesta este achiziționat de la Lenovo producătorii de telefoane mobile accesorii canale de vânzare , absolut 100% original, autentic.

Descriere:

Compatibil cu: pentru lenovo BL260

Tip: Litiu-ion

Tensiune De Ieșire:3.85 V

Capacitate: 2700mAh

Ceea ce este în colet?

1* baterie

1 100% Original Lenovo acumulator de schimb și capacitatea reală și mai Nou bateria.Noile baterii Litiu-Ion trebuie să fie COMPLET ÎNCĂRCATĂ și DESCĂRCATĂ COMPLET de 2 până la 3 ori, înainte de a fi pe DEPLIN cu aer CONDIȚIONAT.

2 oferim calitate original și 1 an garanție, Dacă nu sunteți mulțumit, nu lăsați feedback-ul negativ în represalii pentru un produs defect sau ceva ce nu se așteptau.Pls contactati-ne !!Satisfactia clientului este prioritatea noastră.

3 W holesale vânzător sunt salutat călduros.Dacă pentru modele mixte , Pls contactati-ne înainte.Prețul va fi mult mai rezonabil!

Se Întoarce Și Garanție

1. Acest produs are 12 Luni de garanție.

2. Pentru toate produsele returnate, cumpărătorii TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.

3. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor.

2.Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client, cu toate acestea, un accident se poate întâmpla uneori, va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a părăsi un feedback negativ.

Vă rugăm să rețineți:

După ce a primit baterie noua, vă rugăm să nu se grăbesc pentru a reîncărca.În primul rând în Interiorul bateriei rămase de putere este utilizat în întregime , apoi continuă taxa de șase până la opt ore .

Repetați pasul de mai sus de două ori, puteți obține cel mai bun efect de utilizarea bateriei.După a patra de încărcare de numai 4 la 6 ore la o singură încărcare.

Etichete: lenovo s1la40 s1 baterie, lenovo p2 ecran, bl260, caz lenovo s1a40, nfc snapdragon, baterie lenovo vibe s1, agnostic front tricou, lenovo baterie vibe s1, baterie bl250, masca lenovo vibe s1.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Capacitate baterie(mAh) 2201mAh-2800mAh
Original sau Nu Original
De Certificare A Calității ce
Numărul De Model BL250
Nume De Brand Lenovo
Compatibil Marca Lenovo

Recenzii

Scrie o recenzie

Original Lenovo VIBE S1 S1c50 S1a40 BL250/BL260 baterie Reîncărcabilă Li-ion Built-in telefon mobil baterie litiu-polimer

Original Lenovo VIBE S1 S1c50 S1a40 BL250/BL260 baterie Reîncărcabilă Li-ion Built-in telefon mobil baterie litiu-polimer

Produse similare: