Noi 12 Steaguri - 3.2 M Tesatura de Bumbac Bannere Roz Bunting Decor Copil de Dus Ghirlanda Petrecere Decoratiuni albastru bunting

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.73lei

Distribuiti

Informatii

4106813368933910 Mai buna Calitate - cel Mai bun Pret - cele mai Bune Alegerea NOI $ 4.85 /bucata US $ 6.80 /bucata US $ 4.85 /bucata US $ 4.85 /bucata US $ 4.85 /bucata US $ 4.85 /bucata US $ 15.80 /bucata US $ 4.85 /bucata US $ 4.85 /bucata US $ 3.68 /bucata

Pițigoiul este bomboane culori,pot fi spălate,astfel încât pot fi folosite pentru multe evenimente.Nunti,botezuri,zi de naștere,petrecere,sau pentru decor acasă

Culoarea acestui bunting este la fel de imagine,ambele părți cu caracter obligatoriu .Lungimea bunting este de 3,2 m(inclusiv cu caracter obligatoriu) ,12flags(dimensiunea de pavilion este de 17cm*17cm*17cm,15cm de sus în jos)

Putem personaliza, de asemenea, această dantelă bunting la orice dimensiune ai nevoie....doar contactati-ne!

Idei De Decorare

Culoare Nepotrivire:

(1)Diferențele de culoare pot fi cauzate de reflecție culoare pe monitor,iluminare,fundal etc.

(2)dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Detalii de transport maritim: elementul va fi postat la tine în termen de 1-2 zi lucrătoare după ce plata este eliminat .De obicei e nevoie de 7-15 zile prin E-pack,și 15-60 zile de post airmail.

Suport:

Mesajele vor fi trimise după transport maritim,dacă aveți orice cerere de urmărire a pachetului sau alte întrebări,vă rugăm să ne contactați.Echipa noastră vă va răspunde în 24 de ore.

Returnare Termeni:

Cumparatorul poate returna produsul in ambalajul original, cu 7 zile de la primire, dacă nu sunt fericit cu ea.Va vom returna sau trimite-înlocuire la tine în termen de 1 zi lucrătoare după elementul pe care este primit.

Feedback-ul:

(1)satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.

(2)Dacă lăsați feedback-ul cu poza este într-adevăr de ajutor pentru alți cumpărători.

(3)Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: roz pastel prăjituri, ghirlanda de hârtie, banner ziua de nastere, fotbal steagul partidului, Tesatura, lei ghirlanda decor, roz religioase decor, v material banner, cupcake wrapper, violet tesatura bunting.

Fisa tehnica

Material Tesatura De Bumbac
Ocazie De Ziua mamei
Caietul de sarcini >2.5M
Clasificarea Produsului Bannere
Utilizarea Nunta petrecere
Mfg Număr De Serie Hawaii Serie
Tip Alte Bunuri De Vacanță
Numărul De Model B075
Nume De Brand INFEI

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi 12 Steaguri - 3.2 M Tesatura de Bumbac Bannere Roz Bunting Decor Copil de Dus Ghirlanda Petrecere Decoratiuni albastru bunting

Noi 12 Steaguri - 3.2 M Tesatura de Bumbac Bannere Roz Bunting Decor Copil de Dus Ghirlanda Petrecere Decoratiuni albastru bunting

Produse similare: