PU Piele Auto Anti-Alunecare Mat Pentru Subaru Outback Non-Alunecare Cuprinde Usi de Interior Covorașe Cupa Pad Ușa Groove Mat 14 buc

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.80lei

-4%

30.31lei

Distribuiti

Informatii

PU Piele Auto Anti-Alunecare Mat Pentru Subaru Outback 2015 Non-Alunecare Cuprinde Usi de Interior Covorașe Cupa Pad Ușa Groove Mat 14 buc

Dsecription:

1.Tip:Usa De Masina Groove Mat

2.Pachet: 14pcs pe set

3.Material:Piele PU .

4.Culoare: Negru

5.Aplicabile masina: Pentru Subaru Outback 2015

6.Instalarea ușoară,fără unelte

7.Funcția: Decora și ocrotite masina ta, ține-ți ușa de la mașină caneluri curat și ordonat.

Caracteristică:

1.Ușa groove rogojini este speacial pentru Subaru Outback 2015,fiecare 14PCS sunt concepute de masina original groove word_img="file:///C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Tencent\QQ\Temp\%W@GJ$ACOF(TYDYECOKVDYB.png" style="background:url(/static/UEditor/lang/zh-cn/imagini/localimage.png) nu-repeta centru centru;border:1px solid #ddd"/>forma.acesta este de 100% se potrivesc pentru masina ta.

2.Perfect de culoare de proiectare.Autentic și de lux din piele PU,suprafața este netedă și simt tactil este foarte bine ca Geaca de piele.sur culoarea este asemanatoare ca culoarea orignal interior.

3.Întreaga usa groove rogojini kit este lumina.de a începe proiectarea luăm în considerare fiecare greutate adica masina va transporta și de a conduce aproximativ 10.000-200.000 de km sau mai mult.deci kit de lumina proiectarea nu numai auto de interior cu efect decorativ și curat, dar, de asemenea, poate reduce cantitatea de deșeuri de combustibil,pentru că, poate, veți utiliza acest piese pentru 5-10 ani sau mai mult.

4.Partea de jos de pluș pe fiecare ușă groove mat.unitatea de zgomot in masina a devenit puternic atunci când viteza este de până la 80 km.plus poate absorbi și de a reduce unele de zgomot în mașină.

5.Praf-dovada și Non-alunecare.piese decorative au o bună funcție.este praf-dovada,se poate face butonul de fiecare interior groove butonul curat.

Etichete: fuzibil 140pcs, led tv lg 42lm3400, ambalaj multiplu fără sudură, onoarea 9 x caz jdm, muge leen ruj, fleace rochie din satin, electronica leptop, led tv acoperi india, tv led de 60 de inch usb.

Fisa tehnica

Nume De Brand muchkey
Auto Styling Ușa De La Mașină Groove Mat
Tip De Material Piele artificiala
Numele Modelului 95630 pentru
Accesorii Auto Anti-Alunecare Mat
Material De Umplere Fibre Sintetice
Merit Non-Alunecare/Mut

Recenzii

Scrie o recenzie

PU Piele Auto Anti-Alunecare Mat Pentru Subaru Outback Non-Alunecare Cuprinde Usi de Interior Covorașe Cupa Pad Ușa Groove Mat 14 buc

PU Piele Auto Anti-Alunecare Mat Pentru Subaru Outback Non-Alunecare Cuprinde Usi de Interior Covorașe Cupa Pad Ușa Groove Mat 14 buc

Produse similare: