NICE-PUTERE Programabil DC Laborator de Alimentare Reglabil 4 Funcția de Memorie Programe 30V 10A Stabilizator de Tensiune 60V 120V

Produs nou

1 Produse

In stoc

288.78lei

-20%

360.99lei

Distribuiti

Informatii

Primii 20 de cumparatori care confirma ordinea lor și alege pentru a navei din China va primi un cadou misterios.

DE ÎNALTĂ PRECIZIE, CU UN CONTROL UȘOR DE INTERFAȚĂ

MPU micro-sistem, codat controlate fin și grosier buton de reglare asigură nu numai de înaltă precizie, dar, de asemenea, de mare autenticitate.Caracteristici tastatură cu funcție de blocare, 4 tentacule LED display (0.01 V și 0.001 A) și auto putere de calcul de garantare stabil ieșire în curent și în mod clar vizibile de citire.

DE STOCARE ȘI DE RECHEMARE FUNCȚIE DE MEMORIE

Dispune de 4 butoane cu Stocare și amintiți-funcție de memorie.Cu ușurință de stocare sau reamintească frecvent utilizate currentoltage numai prin apăsarea butonului.Sprijin în Curent continuu (C. C.) și Tensiune Constantă (C. V.) moduri.

EXTRA COMPACT SI PORTABIL

Cu comutatorul de alimentare funcția și curent de ieșire buton, banc de alimentare este bine-potrivite pentru laboratoare, școli, întreținere electrice, bricolaj, electronice, amatori, potrivite pentru laborator & uz industrial.

A CLADI CA SA DUREZE

FCC & CE produs certificat.Built-in OCP (Over current Protection), OVP (Over Voltage Protection), și scurt-circuit de protecție.Speciale stânga și dreapta de ventilație și intern al ventilatorului de răcire pentru a preveni supraîncălzirea.

SPPS serie este un afișaj Digital mini sursa de alimentare DC care afișează simultan tensiune, curent.

Caracteristici Produs:

Dimensiuni mici, greutate redusă și densitate mare de putere.Tensiune constanta, curent constant de comutare automată.Tensiune, curent, putere Temperatură controlată fan disipare a căldurii, zgomot redus și durată lungă de viață

Domeniu De Aplicare:

1. Linie de producție de testare. 2. Telefoane Mobile, calculatoare, electrice de întreținere. 3. Produs de imbatranire, placare. 4. Încărcați bateria. 5. De laborator, de cercetare și de predare. 6. Orice altceva are nevoie de un DC de alimentare reglementate.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou Model:SPPS-S3010 Tensiune de ieșire: 0 ~30V Curent de ieșire: 0 ~ 10A Tensiune Rezolutie: 0.01 V Curent Rezolutie: 0.001 O Unda De Tensiune: Vpp≤1% Putere Efect: CV≤1%+10mV Efectul de Încărcare: CV≤1%+10mV Unda de Zgomot: ≤1 MV Afișare tensiune de Precizie: ±1% + 1 cifre Curent de Afișare de Precizie: ±1% + 2 cifre Mediu De Operare: -10~45℃ /14~113℉ Rh≤90% Mediu De Stocare: -20~60℃ /4~140℉ Rh≤80% Greutate:2Kg Dimensiune:252*170*84mm

Lista De Ambalare:

1* 30V 10A DC de Alimentare 1* Cablu De Alimentare 1* Linia De Ieșire 1*manual de utilizare engleză

FRUMOS PUTERE Brand Introducere

FRUMOS de PUTERE marca este înregistrată în Statele Unite ale americii, și vânzările sale de aplicare acoperă lumea.Este un expert în alimentarea cu energie electrică.Cuvântul-de-gura de comunicare este convingerea de FRUMOS de PUTERE.Clientului word-of-mouth este cea mai bună publicitate.Ne-am angajat pentru a deveni un partener pe care clienții noștri pot avea încredere pentru o lungă perioadă de timp.În alimentarea cu energie electrică în câmp, vom insista pe a fi cel mai bun.Cu tehnologie excelent, design calificat și servicii excelente, vom construi brand-ul nostru și de a dezvolta mai multe și mai bune produse Utilizate de către clienți.

Despre Transport

Ne va livra pachetul termen de 1-2 zile lucrătoare.Ne poate schimba metoda de transport maritim: ia în Considerare de la vamă, de la distanță adresa și viteza de transport maritim.

Garanție Și Returnare

Magazinul nostru oferă înlocuitor gratuit pentru comenzi în termen de 30 de zile de la data livrării.Pentru ordinele de la 1 la 12 luni, va trebui să plătească unele părți din valoarea comenzii pentru a fi înlocuite.Pentru comenzii mai mari de 12 luni, vom oferi reduceri mici.

Serviciul nostru timp

Timpul nostru de Lucru este de luni până vineri 9:00 AM la 6:30 PM, Ora BeiJing.Toate comenzile vor fi procesate în week-end și de sărbători.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă,vă voi răspunde în termen de 30 de minute în timpul orelor de lucru.Vă promit să rezolve problema în termen de 24 de ore.

Etichete: dc laborator de alimentare, sursa de laborator, dc sursă de alimentare reglabilă qje, laboratorul de alimentare dc ue, reglabil accesorii de alimentare, test de laborator, programabile de alimentare de ieșire, andeli stabilizator de tensiune, 326 putere, reglabile dc directe alimentare.

Fisa tehnica

Caracteristici 4 laboratorul de alimentare
Caracteristici 1 Reglaj Fin 0.001 O ,0.01 V
Nume De Brand Nice-putere
Faza O Singură Fază
Certificare CE
Caracteristici 7 banca de alimentare
Numărul De Model NP2-SPPS3010-W-220
Caracteristici 2 Programabile
Origine NC(de Origine)
Tip Curent DC
Utilizare SVC
Caracteristici 3 4 programe
Caracteristici 6 de control al puterii de 110 v
Caracteristici 5 control de putere 220 v

Recenzii

Scrie o recenzie

NICE-PUTERE Programabil DC Laborator de Alimentare Reglabil 4 Funcția de Memorie Programe 30V 10A Stabilizator de Tensiune 60V 120V

NICE-PUTERE Programabil DC Laborator de Alimentare Reglabil 4 Funcția de Memorie Programe 30V 10A Stabilizator de Tensiune 60V 120V

Produse similare: