Transport gratuit >>>> Perfect rotund -16mm Australian south sea shell aur cercel de perla

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.62lei

-24%

52.80lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Perla este singura bijuterie creată de o ființă vie.Cu mai mult de 5000 de ani de istorie, în istoria omenirii, perla este "regina de pietre".Din cele mai vechi împărați, la drepturi de autor și celebrități de astăzi, perlele au fost adorat ca un semn de bogăție și gust rafinat.

- În zilele noastre, perle de apă dulce sunt din ce în ce mai multe și mai la modă pentru oamenii din întreaga lume. 95% de apă proaspătă perle sunt cultivate în China.Producția anuală este de aproximativ 1500 de tone.

- Cu mare calitate și preț accesibil, de apă dulce pearl a devenit o alternativă populară la Japonezi Akoya pearl și south sea pearl.Apă dulce pearl și-a creat o nouă modă în perle lume ca o alternativă la prețuri accesibile pentru costisitoare perle de apă sărată, cum ar fi Akoya, South Sea Pearl și Tahitian Pearl.

Grija pentru Perle

Chiar și perle de cultură cu straturi mai groase sunt mai fragile decât cele mai multe alte pietre pretioase, așa că trebuie să se descurce cu ele cu grijă pentru a le păstra în cele mai bune condiții.

Perlele va rămâne curat daca le-ai pus dupa ce ai aplicat machiajul și parfumul.

Șterge-ți perle cu o cârpă moale, fără scame, de indata ce le scoate.Pânză poate fi umezită cu apă sau poate fi uscat.Dacă umed, permite perle să se usuce la aer înainte de a le pune deoparte.

Murdar perle pot fi curatate cu o solutie de apa si sapun (încercați Fildeș fulgi).

Nu curăța perle cu soluții care conțin amoniac sau detergenti.

Nu pune bijuterii perla într-o mai curat cu ultrasunete.

Nu utilizați produse de curățare abrazive sau freca perle cu pânză abrazivă.Ambele pot purta departe de sidef acoperire, lăsându-vă cu un aspect de câmpie șirag de mărgele.

Politica Feedback-ul:

dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați-mi cinci sart feedback,feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.dacă aveți orice întrebare cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați în primul rând și dă-mi ceva timp pentru a rezolva întrebarea ta.Sunt un bun vânzător,sper că va avea un expleasant experiență în magazinul nostru.

Etichete: australia brățară, gauri cercei coajă, cercei shell cercei, baroc drop perla cercei gri, ug femei, căldură pad pentru dureri de spate, australia tricou, florale drop perla cercei, Ciobanesc Australian, bine șirag de mărgele de aur de 24k.

Fisa tehnica

Material Shell
Gen FEMEI
Cercel Tip Picătură Cercei
Stil Trendy
Numărul De Model AAA
Forma\model Inima
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip NICI unul
Tip De Element Cercei

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit >>>> Perfect rotund -16mm Australian south sea shell aur cercel de perla

Transport gratuit >>>> Perfect rotund -16mm Australian south sea shell aur cercel de perla

Produse similare: