Shapewear Jambiere De Compresie Anti Celulita Slăbire Picior Body Shaper Talie Mare Burtica Control Chilotei Coapsei Sculptura Mai Subtire

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.56lei

-35%

59.35lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Material:Nylon90%,Spandex10% Dimensiune:Unul Mărime(Costum pentru dimensiunea taliei de 69cm-85cm ) Efect:Firme de burtica, forme solduri, coapse si picioare Caracteristică:Ridică-ți fundul,fără Sudură, tagless confort Stil:Shaping legging care ascunde șnur Avantaj:Flexibil de compresie material se mișcă cu tine Ocazie:de zi cu Zi,cina,dans,Petrecere,Spectacol Depozit Locație:China,Statele Unite ale americii Ultra Moale cu nivel Confortabil Betelie-- betelie Elastica aplatizeaza burtica ta pentru o tapiterie uite.Controlul dresuri perfect forma de picioarele tale,și de a face picioarele mai subtire si mai vizual;elegant elastic dresuri cu control de sus, nu va cădea în jos, foarte confortabil de purtat.Slim Figura Ta & a Tine de Cald ... Femei rula rezistent la chilot, dresuri produce o ușoară compresie.Aceste gros de iarna termică elastic chilot, dresuri confortabil va îmbrățișa picioarele lor stretch-fit, Talie mare pentru a sta toată ziua de lungă.Premium Tesatura & Respirabil-- talie Elastic pentru un plus de confort și asigură dresuri rămâne fără alunecarea în jos. 80% Nailon si 20% Spandex pentru a le menține se potrivește perfect.De la Picioare până la Talie, Moale, Elastic, Durabil dresuri.

O Mărime

Dimensiunea taliei 25.5"~35.5"(inch) 65-90(cm) .Hip Dimensiuni 33.5"~45.5""(inch) 85-115(cm)

Negru

Detalii

1.Tesatura elastica

Cu comprimare grăsime aproape de șolduri și adună-le pe solduri, solduri sunt mai sexy și plin de farmec

2.Trupa De Talie

Ajută la reducerea burtică și nu este ușor să alunece

3.Sistem flexibil și confortabil tesatura

Te face să te simți foarte confortabil atunci când îl purta în fiecare zi, doar ca a doua piele

4.infasoara glezna

Infasoara glezna, astfel încât să nu se deplaseze în jurul și se agață de corpul tau

Legate De Produs

Feedback-ul

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă serviciu de 24 de ore.

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată. 2.Informații de urmărire pls căutare www.17track.com ( Poate mai mult de 30 de zile lucrătoare.Rugăm să fie pacient pentru sosirea sau e-mail-ne la o dată! )

Returnarea

Dacă te simți dezamăgit cu produsul primit, vă rugăm să ne spuneți în termen de 7 zile.Noi înțelegem frustrările s-ar putea avea,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/negativ feedback-ul.

Servicii

Feedback-ul Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă serviciu de 24 de ore .Transport Elementele vor fi livrate în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.Reveni Dacă te simți dezamăgit cu produsul primit, vă rugăm să ne spuneți în termen de 7 zile.Distribuitori Pentru en-gros, oferim reducere sau gratuit de transport maritim expres pentru cele mai multe țări, prin DHL.Reseller Pentru reseller, va putem oferi PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim pentru client direct, fără orice informații magazinul nostru.Servicii Vă rugăm să mi e-mail prin mesaj dacă aveți orice întrebări, vom răspuns în termen de 24 de ore Mesajul va fi răspuns în termen de 24 de ore ( weekend nu sunt incluse)

Etichete: mens talie mare chilotei, tricot gymshark jambiere, mens shapewear chilotei, esc slăbire, piciorul shaper, shaper, faciale mai subtire, oamenii picior shapers, brațul lung shaper, brațul shaper mai subtire.

Fisa tehnica

culoare negru
Grosime STANDARD
Evidențiați Netezește lovituri și umflături de pe burtica, fund si coapse
Depozit Locație China,Statele Unite Ale Americii
Avantaj anti celulita
Caracteristică Respirabil,Moale,Confortabil
Slim Forma de picioarele și de a face picioarele subțire
Abdominale îmbunătățită elastic Ajuta organismul dumneavoastră a obține o curbă de forma
Obscene Imagine No
Gen FEMEI
Decor NICI unul
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model D167
Nivelul De Control lumina
Nume De Brand miss moly
Material Nylon80%,Spandex20%
Tip De Element Formatorii
Tesatura Tip Postav
Shapewear Controlul Chilotei
Dimensiune One Size

Recenzii

Scrie o recenzie

Shapewear Jambiere De Compresie Anti Celulita Slăbire Picior Body Shaper Talie Mare Burtica Control Chilotei Coapsei Sculptura Mai Subtire

Shapewear Jambiere De Compresie Anti Celulita Slăbire Picior Body Shaper Talie Mare Burtica Control Chilotei Coapsei Sculptura Mai Subtire

Produse similare: