Perna emoji ochelari de soare (emoji în pahare)

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.06lei

Distribuiti

Informatii

Perna emoji ochelari de soare (emoji în pahare)

La modă și se răcește zâmbet-perna emoji ochelari de soare va fi un excelent plus față de interior de sală de prietenul sau prietena ta.Este un material durabil si foarte moale, cu cusături netede și fără fire lipirea.Un bun, original cadou pentru iubita ta sau a copilului.Dimensiunea de pluș perna este galben 30 cm.Umplere-de înaltă calitate synthepuh.

Aproape toată lumea știe ce emoticoane sunt din rețelele sociale.Ei pot să-și exprime emoțiile lor în corespondență.Dar cât de mare va fi să oferi un zâmbet în viața reală!Poți să dormi pe emoji pernă, și puteți să-l joace.Jucăria nu va pierde aspectul prezentabil, va rămâne aerisit și moale.

Cumpara un luminos rece fata cu ochelari poate fi în magazinul nostru online saimox la un pret foarte atractiv.Suvenir este amuzant și răcoros, așa că îți va plăcea cu siguranță atât pentru copii cât și pentru adulți!Livrare la St. Petersburg, Moscova și Rusia este rapid și precis în timp.Costurile de transport maritim, vă rugăm să consultați de mai sus.Pe site-ul nostru saimom.ru veți găsi alte emozhi perne ca un cadou.În plus, puteți colecta o întreagă colecție de "emoții"!

Etichete: alăpteze perna, broderie perna, perna coarda, pernuțe, perna de ciuperci, Perna, perna de alimentare, emoji perna, gheață perna, Piept Perna.

Fisa tehnica

Nume De Brand NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Perna emoji ochelari de soare (emoji în pahare)

Perna emoji ochelari de soare (emoji în pahare)

Produse similare: