1/32 Scară de Rășină de Construcție Figura Kit De lider, cu un scut

Produs nou

1 Produse

In stoc

63.66lei

Distribuiti

Informatii

Bine ați venit la magazin, comanda dvs. va vom trimite cât mai curând posibil,Toate comenzile sunt expediate în scopul de ordine,din Cauza numărului limitat de forță de muncă, dacă comanzi mai mult, transportul poate fi amânată, am promisiunea de a trimite pachetul la livrare perioadă, vă rugăm să înțelegeți.

Produsele noastre sunt toate corecte de control, apoi siguranță, ambalare și nava.

exprima de transport maritim este un terț să-și asume, nu ne putem aștepta la orice probleme care apar în tranzit.aproape la primirea de protecție în cazul în care nu ați primit pachetul, vă rugăm să contactați-ne pentru a extinde protecția de primire.

dacă primiți pachetul în cauză, vă rugăm să contactați vom negocia, vom oferi o soluție satisfăcătoare, în cazul în care cumpărătorul nu are nici o comunicare, prezenta litigiile în mod direct, ne va pune pe lista neagră, vă rugăm să înțelegeți.

Produsul este neasamblate, nevopsit model (cum ar fi pic1 arătat).Cumpărătorii trebuie să poloneză, reparații, asamblare, și spray de culoare.Figura 2 prezinta este finalizat efectul,Dacă există neconcordanțe între imagine și de produsul real, produsul real reglementează,între Timp, rezultatele finale produs prin tehnologia de producție afectează personal, dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.

pic1

Efectul final produs de nivelul de calificare individuală

Etichete: uita-te la moarte, 135 model, oameni la scară, modelul de rășină, 1 12 scară cifre, orangemom, 28mm rășină, shikamaru, modbus tcp, 79mm.

Fisa tehnica

Intervalul De Vârstă > 14 ani
Tip rasina figura
Scara 1
Tema Film & TV
Numărul De Model Figura
Cantitatea de Elemente din Set >5
Nume De Brand ÎMPĂRĂȚIA MORȚII
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Avertizare Atenție piese mici,NU MANANCA
Material Rășină

Recenzii

Scrie o recenzie

1/32 Scară de Rășină de Construcție Figura Kit De lider, cu un scut

1/32 Scară de Rășină de Construcție Figura Kit De lider, cu un scut

Produse similare: