2.4 G 3 Zone Touch de la Distanță variator Receptor Singură Culoare/Temperatura de Culoare/RGB/RGBW/RGB CCT benzi cu LED-uri controler Set DC12V-24V

Produs nou

1 Produse

In stoc

73.22lei

-25%

97.63lei

Distribuiti

Informatii

1Set =1buc controler cu led-uri & 1buc Telecomanda

(ca ai alege) (benzi cu led-uri Baterie Nu sunt incluse)

Descriere Produs

Acest 2.4 G 4 Zone Touch de la Distanță Controler cu LED-uri este omului de tip tactil și cheie de control de tip universal unic culoare de benzi cu LED-uri controler.Utilizatorul poate ajusta luminozitatea infinit în funcție de preferințele lor, chiar și pe o distanță lungă. 2.4 G RF tehnologia de Control devine mai stabil efect de control și mai mare de anti-interferențe capacitatea.Alături, are Multi-grup funcție de control, Un control de la distanță poate controla funcție de mai multe controlere separat sau împreună.

Numărul de Model:DST-01

Denumire produse:2.4 G 3 Zona de Atingere la Distanță de o Singură Culoare LED-uri Controler

● Temperatura de lucru: de la -20~55℃

● Tensiune de alimentare:DC12V~24V

● Ieșire:Canal 3

● Modul de conectare:anod Comun

● Controler dimensiune: L85 X W45×H23mm

● De la distanță dimensiune: L150 X W40 X H13mm

● Static consum de putere:

Dimensiunea externă

Descriere conexiune

Putere de intrare interfață:

Putere 1: Adoptarea wire plug-in și înșurubare terminal de intrare de putere

Putere 2:Adopta DC Conector de sex feminin.

Încărcare interfață de ieșire:

Adopta wire plug-in și înșurubare terminal de ieșire

Direcția de utilizare:

● RemoteFunction introducere:

Parametrii sunt la fel de tabelul de mai jos:

Element Parametru Remarca

Tensiune de alimentare 3V 2 baterii AAA*

Transmiterea De Frecvențe 2400-2483.5 MHz

Modul de Control GFSK

Putere de transmisie 6db

Static powerconsumption 10uA

La distanta de 20-30m

Dimensiunea externă 150×40×13 mm

● Funcția de la distanță introducere:

1, Utilizați banda de 2,4 G de frecvență RF control de la distanță, nu este nevoie pentru a face de la distanță direct la controler, și RF de la distanță poate controla peste obstacole.

2、În zona deschisă la distanță de control de la distanță este de aproximativ 30 de metri.

3、Adopte atingeți de control de la distanță, ușor atinge roata de culoare poate schimba culoarea luminii cu ușurință și fără probleme

● Metoda de operare:

1、Conecta sarcina de sârmă de la început, în urma cu cablul de alimentare; asigurați-vă că nu scurt-circuit între fir de conectare înainte de a porni alimentarea;

2、Numai PE buton este eficient în stație, apăsați butonul de alimentare pentru prima dată atunci controlerul va intra la ultimul modul înainte de a opri controlerul ultimul timp (de memorie în afara funcției).

3、●Meci de cod și cod curat Instrucțiuni:

Pentru o nouă combinație, de la distanță trebuie să se potrivească cu codul cu receptorul atunci acesta poate fi utilizat în mod normal.Înainte de meci cod, porniți puterea de a verifica dacă Controler cu LED-uri, alimentare cu energie și lumină led-uri sunt conectate corect.

Meci cod: opriți, apoi porniți din nou (în termen de 8 secunde)longpress "Grupul X(X=1,2,3)"Buton timp de 2 secunde.de ieșire led-ul va fi rapid flash de 3 ori, acest lucru înseamnă că la distanță este compensată de cod cu acest receptor cu succes, ele pot fi folosite în mod normal.

De exemplu: există a și B controller.În primul rând, porniți alimentarea pentru O(în termen de 8 secunde), apăsați lung "Grupa 1"butonul timp de 1 secundă, de ieșire led-ul va fi rapid flash. "Grupul 1" poate controla Un controller.

În al doilea rând, porniți putere pentru B(maxim 5 secunde), apăsați lung "Lotul 2"buton timp de 2 secunde, de ieșire led-ul va fi rapid flash, "Group 2" pot controla B controller

Atunci când apăsați lung Master PE buton, Atât a și B va fi oprit, apoi apăsați scurt Maestru PE buton, Atât a și B va fi pornit, a și B pot fi controlate în același timp.Ei bine,dacă este pornit și B este oprit , apăsați scurt Maestru PE buton, va fi oprit, B va fi pornit

Observație:Un control de la distanță poate funcționa 3 grupuri de controlere în același timp.fiecare grup de operatori poate fi compus din mai multe controlere, cum ar fi 30 controller împărțite în 3 grupe, apoi, fiecare grup de control de la distanță poate 10 controlere, pentru a realiza sincron luminozitate reglabilă, efect.

Cod curat:

Dacă aveți nevoie de a schimba Grupul în combinație, legătura dintre telecomandă și receptor pot fi curățate.Apoi reconstrui link-ul după cum este necesar.

Cod curat mod de preparare:

Porniți de alimentare pentru controller(în termen de 8 secunde)timp ress "GRUP X(X=1,2,3)"butonul pentru 2 secunde, legate de lumină led-uri va fi rapid flash de 9 ori, înseamnă că acest grup a fost curățat de cod.

Observație: fabrica Noastra default pentru set pachet este Grupa 1 legate de controller.Utilizatorul poate construi link-ul în funcție de cererea reală.Telecomanda poate fi legat cu nenumărate controller, un controler numai pot fi legate cu 2 telecomenzi.

Etichete: curent constant dmx decodor controler cu led-uri, spot rgb de control de la distanță, 48 benzi cu led-uri, led 12000, fut038, benzi cu led-uri rgbw rgbww, led dimmer mi, dimmer led touch, 3d rgb cutie, pc rgb benzi.

Fisa tehnica

Distanța De La Distanță 20m
Tensiune 12-24V
JM-DST-03 RGB Touch controller
Max. Sarcina De Putere 12V
JM-DST-051 RGB CCT Touch de la Distanță
Numărul De Model 2.4 G 3 Zona de benzi cu led-uri controler
Tip De Element Controler RGB
Frecvența de oscilație 2.4 g
Certificare CCC
Garanție 2 Ani
Modul De Conectare anod comun
Nume De Brand YJBCo
JM-DST-01 Singură culoare Touch controller
Caracteristici RF 2.4 G 3 Zone dimmer
Material ABS
Putere 12V
JM-DST-04 RGBW Touch controller
Sursa De Alimentare DC
JM-DST-02 Temperatura de culoare Touch controller
Aplicabile Lumini Module LED, benzi cu led-uri, led-uri cutie de control, sursa de led
Controlat Metoda RF

Recenzii

Scrie o recenzie

2.4 G 3 Zone Touch de la Distanță variator Receptor Singură Culoare/Temperatura de Culoare/RGB/RGBW/RGB CCT benzi cu LED-uri controler Set DC12V-24V

2.4 G 3 Zone Touch de la Distanță variator Receptor Singură Culoare/Temperatura de Culoare/RGB/RGBW/RGB CCT benzi cu LED-uri controler Set DC12V-24V

Produse similare: