Kyunovia Flori Artificiale Șampanie Vintage Blush Bujor Flori de Matase pentru DIY Rustic de Mireasa Buchet de Nunta Petrecere Acasă Deco H03

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.21lei

-49%

68.38lei

Distribuiti

Informatii

Element : Kyunovia Flori Artificiale Șampanie Vintage Blush Bujor Flori de Matase pentru DIY Rustic de Mireasa Buchet de Nunta Petrecere Acasă Deco H03 .......................................................................................................Materiale : Mătase flori și frunze,Tulpina făcute de sârmă de fier .......................................................................................................Dimensiuni : lungime Totala aprox 46cm .........................................................................................................Pachetul Contine : 1 buchet (fără vază,Fiecare buchet are 13 tulpini,6 flori si 2 boboci) ...................................................................................................................................................................Culoare : 21 culori ca imagini arată .........................................................................................................Vă recomandăm să cumpere : 1 vaza ar trebui să cumpere 2 buchete .........................................................................................................Utilizari : este frumos, toamna artificial flori adorabil de mătase dahlia flori.Perfect pentru DIY toamna aranjamente, dalia asta va adăuga un farmec la orice centrala!Ideal pentru plasarea într-un vas, de umplere de decor sau de acasă decor de nunta.Aceste elegante plante sunt foarte elegante, potrivite pentru multe stiluri de acasă.De asemenea, se aplică la mall decor, fotografie, elemente de recuzită, hoteluri de lux, magazine de cafea și piscine și centru de agrement așa mai departe...

Plata

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

2311448319515467 Ați putea dori, de asemenea, următoarele elemente NE $ 1.89 /bucata US $ 3.58 /bucata US $ 19.41 /bucata NOI 3.70 dolari /bucata US $ 4.00 /bucata US $ 4.90 /bucata US $ 1.39 /bucata US $ 14.38 /bucata US $ 5.00 /bucata US 1.99 dolari /bucata US $ 3.15 /bucata US $ 2.68 /bucata US $ 17.66 /bucata US $ 4.26 /bucata US $ 22.19 /bucata US $ 4.00 /bucata NOI $ de 8,71 /bucata US $ 10.50 /bucata US $ 10.63 /bucata US $ 2.14 /bucata

Fabrica noastră se ocupă în principal în flori de matase, imitație de buchete, ghivece cu flori și așa mai departe, fabrica de vânzări directe, bun venit pentru a gusta personalizate Oh, un număr mare de en-gros preturile sunt mai bune.

由于暴光的原因.图片与产品可能有一点色差,请对颜色要求特别高的客人留意.请将颜色的实样邮寄我厂.我们的产品每 modelele toate au N culori, și cumpărătorii pot personaliza culorile lor preferate în funcție de propriile preferințe.Nu trebuie să se concentreze pe pozele noastre.Cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii color.Dacă există cerințe deosebit de stricte, vă rugăm să trimiteți mostre la fabrica noastră, instrucțiuni speciale.Atunci când apar modificări de culoare, prețul produsului nu se va schimba.

Dacă există cumpărători de Alipay, vă rugăm să le cumpere on-line de Alipay.Fabrica noastra a aderat, de asemenea, integritatea servicii de garanție.Folosind Alipay tranzacții asigură calitate și de a face tranzacții mai sigure.Plata nu este efectuată până la primirea de bunuri.Ei bine, puteți cumpăra de înaltă calitate și preț scăzut bunuri doar la domiciliu.Fabrica noastră nu cere clienților să confirmați în avans, cu atât mai puțin să ceară imediată a contului.Atenție, cumpărători. 网络的快速发展缩短了我们的距离.网上进货不在是一种时尚,而是一种快捷,高效,可靠的运作方式.在我厂定货可以先要样品后定货,《样品要付样品费.一般是批发价的2倍》样品满意后订货.《定货的样品费我们在货款中返还.没有定货的样品费恕不返还》拿着样品收货, Cumpărătorul primește vă rugăm să verificați cu grijă bunurile.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați din timp.Dacă este o problemă de calitate cauzate de fabrica noastră de producție.Fabrica noastră se întoarce necondiționat.Și suporte toate pierderile.În fabrica noastră, pentru că sper să folosiți Alipay, și de înregistrare a contractului.Sper că vom lucra împreună pentru a realiza afaceri de credit!

Etichete: art ipsos, flori artificiale stamen, buchet roz, deco camera, ureche threader, flori stamen, cover girl machiaj, far skilhunt, Bujor, art deco acasă.

Fisa tehnica

Numărul De Model H03
Tip Bujor
Flori De Stil Buchet De Flori
Ocazie Nunta
Stil Flori
Material MĂTASE
Nume De Brand Kyunovia
Clasificarea Flori Artificiale

Recenzii

Scrie o recenzie

Kyunovia Flori Artificiale Șampanie Vintage Blush Bujor Flori de Matase pentru DIY Rustic de Mireasa Buchet de Nunta Petrecere Acasă Deco H03

Kyunovia Flori Artificiale Șampanie Vintage Blush Bujor Flori de Matase pentru DIY Rustic de Mireasa Buchet de Nunta Petrecere Acasă Deco H03

Produse similare: