2020 Fierbinte 12"/30CM 8pcs/Set Pachet de Foaie de Gel Transparent de Culoare de Corecție Lumină de Gel Filtrare pentru Fotografie Yongnuo Strobe Flash

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.50lei

Distribuiti

Informatii

De iluminat de culoare gel de filtre sunt adesea folosite ca lumini de accent sau pentru a adăuga culoare dramatice pentru fundaluri sau porțiuni selectate de o scena pentru un efect artistic.

Puteți folosi, de asemenea, combinații ale acestor filtre pentru o variație de culoare de lumină.

Pot fi fixate prin magie curea, ușor de utilizat.

Puteți utiliza combinații ale acestor filtre pentru a crea diferite efecte, cum ar fi efecte interesante, sporind tonusul pielii în portrete, de culoare corectarea sau potrivire înconjurător, simulând diferite tipuri de lumină, înșelăciune balansul de alb etc.

Filtrele sunt fabricate din înaltă de transmisie a luminii materiale cu greutate de lumină, de echilibru, temperatura de culoare și pierderi reduse.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 12 x 12"/30 x 30cm

Culoare: Rosu, Galben, Portocaliu, Verde, Violet, Roz, Albastru Deschis, Albastru Inchis

Forma: Patrat

Lista De Pachete:

1 x Gel de Culoare Filtru de Kit (8 bucati)

NOTĂ:

1. Strobe de lumină nu este inclus.

2. Căldura degajată de flash va crește pentru o lungă perioadă de timp de lucru, ușor de a face de culoare gel de forma sau se topesc atunci când temperatura ajunge la 80 de grade mai sus.

Etichete: flash yongnuo, filtru gel, 6 culori de iluminare filtru gel, yongnuo, card de echilibru, filtru de culoare gel, înlocuirea gel tampoane pentru abs stimulator, fotografie de argint set, canon yongnuo, gelatina filtre de lumina.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand RPXBGUCKARHG
Tip Gel De Lumină Filtru

Recenzii

Scrie o recenzie

2020 Fierbinte 12

2020 Fierbinte 12"/30CM 8pcs/Set Pachet de Foaie de Gel Transparent de Culoare de Corecție Lumină de Gel Filtrare pentru Fotografie Yongnuo Strobe Flash

Produse similare: