LEGO Harry Potter Hogwarts Moment Poțiuni Clasa 76383 de Colectie Carte Jucărie Caz de Călătorie Portabil Playset Cadou Construibil Jucarii

Produs nou

1 Produse

In stoc

280.48lei

-28%

395.03lei

Distribuiti

Informatii

LEGO Harry Potter Hogwarts Moment - Potiuni Clasa:

LEGO Harry Potter Hogwarts Memorie: Poțiune Curs (76383), părți ale unui joc făcut ascunse în interiorul unei clase de Hogwarts.Copii Capac se deschide Profesorul Snape Modelului Poțiune de curs.Portabil poțiune de a face joc set acest set de magie, bazat pe imaginatia la Jocuri ar inspira caracteristici și accesorii debordant.Unele elemente ca raft crearea, mobilier și tablă ca nici alte părți prin abolirea suprafața de joc poate fi extins.Acest fermecător Harry Potter joaca seta, de asemenea, koleksiyondaki alte seturi de poate fi, de asemenea, combinate.Fiecare deschidere de copii diferite o Hogwarts aventura de clasă poartă și un unic motifle impodobita in culori diferite are un capac.Toate seriile sunt conectate împreună de 360 de grade de la Hogwarts experiență de joc creează.Magic Premii pentru imaginatia copiilor.Un fan Harry Potter pentru o uimitoare în căutarea pentru LEGO Harry Potter seturi de joc, tot Mica Vrăjitoare sau vrăjitori-ar uimi impresionant de cadouri.

Despre acest Produs:

• LEGO Harry Potter Hogwarts Memorie: Poțiune Curs (76383), açıldığında prin Harry Potter filmlerindeki pivniță poțiuni clasa a apărut, părțile făcut o carte de joc. • Draco Malfoy, Seamus Finnigan și Profesorul Snape minifigure, o poțiune cartea, tabla, scaun, masă cameră secretă, și pe fundalul de o temnita. • Copii acoperă ridică Profesorul Snape Modelului Poțiune dersine.Pentru a face exerciții de poțiune de a face provizii și de a explora o cameră secretă! • 8 ani și de mai sus.Harry Potter maceralarının bucurați-vă de noul mod de a căuta mici potrivite pentru Halloween și magicieni. • Această magie Hogwarts set de Memorie, 12 cm înălțime, 8 cm lățime și adâncime de 4 cm juca, marimea perfecta pentru a transporta și de a pune un copil raft. • Lingură, cuțit, CANĂ, ceainic și violet ca un elixir accesorii originale, de asemenea, copiii filmele Harry Potter va recunoaște o temnita decor. • Fiecare diferit o Hogwarts clasa deșteaptă-conceput și decorat alte seturi de magie, de asemenea, luarea de colectare poate.Toate atașarea de 360 de grade este un inovator zonă de joacă pot fi create. • Toate LEGO Harry Potter seturi, filme populare personaje populare, distracție caracteristici și locații familiare.Mic și fermecător pentru Halloween sau magicieni, convenabil magic este un cadou. • Durabil, birbiriyle compatibil și a obține blocat într-un mod perfect la lansare piesele de LEGO, sektörün meticulos standarde de calitate și 1958 pollonia, deoarece nu s-a schimbat. • Piesele de LEGO, solid este redusă pentru a se asigura că acesta îndeplinește standardele de securitate la nivel mondial, încălzită, este zdrobit, răsucite și analizate.

Acest produs este supus la anumite avertismente de siguranță:

1. Notă: nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 7 ani. 2. Observație: supravegherea unui Adult este recomandat.

Feedback-ul:

Satisfacția și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Hizmetimizden că sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați feedback-ul și 5 stele.Karşılaştıysanız orice probleme cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a da feedback-ul negativ.Pentru a rezolva problemele și va încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Livrare si Comanda:

Toate produsele vor fi trimise la adresa introduse de către cumpărători, pentru a verifica exactitatea de adresa ta înainte de a face plata este foarte important.După ce plata dvs. este fabricat produse de 5 zile lucrătoare de transport maritim în cadrul departamentului vor fi livrate.Acest timp poate arăta modificări în caz de sărbătorile legale.

Vamale Și Taxe De Import:

Impozite, comanda acum unde gönderildiğine, achiziționat tip de produse, valoare și poate depinde de greutatea coletului.Diferite țări specifice cu privire la diferite politici fiscale pot fi.Ai obiceiurile locale idarenizle este întotdeauna cel mai bine pentru a confirma.Imprevizibil, pentru a evita surprize vă rugăm să rețineți următoarele: • Să știe mai multe despre țara dumneavoastră taxelor vamale și a taxelor locale mail la contact sau vamale idarenizle comutatorului de contact. • NORNOS Magazin, nu este responsabil pentru întârzierile care sunt cauzate de Departamentul Vamal în țara dumneavoastră. • Taxele vamale și de Import nu sunt incluse în prețul produsului.

Etichete: harry potter carte digitală, bloc construi, harry pottter bagheta, harr potter bookmark, harri lego, caramida lépin, tipo lego harry, masina lego technic, els cărți, figura lego.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Tema Fantasy & Sci-Fi
Sci-Fi magic
Nume De Brand Alte
Tip BLOCURI
Numărul De Model 76383
Material Plastic
Cantitatea de Elemente din Set 20
Plastic Tip ABS
Intervalul De Vârstă > 8 ani

Recenzii

Scrie o recenzie

LEGO Harry Potter Hogwarts Moment Poțiuni Clasa 76383 de Colectie Carte Jucărie Caz de Călătorie Portabil Playset Cadou Construibil Jucarii

LEGO Harry Potter Hogwarts Moment Poțiuni Clasa 76383 de Colectie Carte Jucărie Caz de Călătorie Portabil Playset Cadou Construibil Jucarii

Produse similare: