Lucioasă Cameleon Sclipici Vinil PVC Autocolant Auto Folie de Film Scântei Diamant Schimbare de Culoare Decalcomanii de Foi

Produs nou

1 Produse

In stoc

22.90lei

-24%

30.14lei

Distribuiti

Informatii

Autocolant Auto Corpului Filme Lucios Styling Auto Folie Decor Schimbare De Culoare De Vinil Informații: 1.Material: PVC. 2.Dimensiune: 1.52 M * 20 CM 1,52 M * 30 CM 1,52 M * 50 CM 1,52 M * 60 CM 3.Culoare : Violet Rândul său, Albastru și Violet Transforma Gri. 4.Temperatura de instalare: 60F să 80F (16C la 32C). 5.Sfârșitul de Temperatură de Utilizare: -65F să 225F (-60 ° c până la 107C). 6.Pachetul Include:1 Rola DIY caroserie Film.Caracteristici: 1.Rezistent la apă și UV Protejate. 2.Invizibil Aer Eliberarea Canalului, obține cu ușurință scăpa de bule în timpul instalării. 3.Puternic auto-adeziv, elimina bulele, coji de fructe și stick-ul de aplicație. 4.Luciu și finisaj neted. 5.Ușor Extensibil cu căldură. 6.Ușor de curățat cu apă și săpun. 7.De lungă durată de aproximativ 10 ani utilizarea în interior și 5 ani de utilizare în aer liber. 8.Acesta poate fi, de asemenea, aplicată pe cea mai buna vopsite sau metalizat suprafață, cum ar fi telefon mobil, laptop, electrocasnice, masă și chiar cabinetului și mult mai mult.Note: Dacă vedeți orice cutele de derulare rola, acest lucru NU AR afecta element atunci când se aplică pentru masina ta!Noi nu suntem responsabili pentru cutele de derulare rola pentru că asta este natura roll când derularea elementul sau atunci când elementul laminate pentru prea mult timp (cred despre atunci când renunți la haine pentru o lungă perioadă de timp, va trebui cutelor/riduri).

Vă rugăm să Rețineți: Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine.Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Plata

Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, card de credit.Ne sunt de așteptat să primească plata în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.

Vă rugăm să Rețineți: Am prefera plata prin ESCROW și este cel mai sigur mod.Înainte de plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon sunt corecte.

Transport

O: 2-5 zile pentru procesarea de a trimite bunuri după ce plata este șters și avem un stoc mare de pe mână.

B: Toate elementele vor fi livrate către cumpărător www.primaria-urzicuta.ro adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.primaria-urzicuta.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

C: Elemente de obicei, vor fi livrate în termen de 5 zile de afaceri privind plata primite.

D: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, uneori poate dura mai mult, chiar mai mult de o lună pentru a ajunge la.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Politica De Returnare

Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Vă rugăm să ne anunțați.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.Vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Noi nu suntem responsabili pentru pierderi din cauza lipsei de comunicare.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la noi daca nu e vina noastră.Sper că puteți înțelege asta.Și nu suntem responsabili pentru pierderi din cauza lipsei de comunicare.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să ne faci o favoare să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, să vă simțiți confortabil, să ne anunțați în primul rând.Noi vă va oferi o soluție bună.

100% SATISFACȚIE GARANTATĂ

Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau lăsați-ne un mesaj prin intermediul Comerțului manager, va vom raspunde în termen de 24 de ore.

Etichete: sonic blue folie de vinil, critcut, laser albastru folie de vinil, bleumarin folie de vinil, folie cameleon, transferul de căldură de vinil, Folie De Vinil, flex foaie, masina sclipici vinil, sclipici folie.

Fisa tehnica

Model Oem
Tip De Autocolant Caroserie
Origine NC(de Origine)
Articol Diametru 1.52m
Lățime Produs 60cm
Tip De Element Autocolante
Nume De Brand AUMOHALL
Element De Lungime 1.52m
Design Schimbare De Culoare
Tip Adeziv Sticker
Categorie PVC
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip De Material PVC
Numele Modelului RF581-180202
Înălțime Element 0cm
Autocolant De Plasament Întregul Corp

Recenzii

Scrie o recenzie

Lucioasă Cameleon Sclipici Vinil PVC Autocolant Auto Folie de Film Scântei Diamant Schimbare de Culoare Decalcomanii de Foi

Lucioasă Cameleon Sclipici Vinil PVC Autocolant Auto Folie de Film Scântei Diamant Schimbare de Culoare Decalcomanii de Foi

Produse similare: