1BUC Încălzire Vindecarea Conductoare de Argint Pulpa de Sudare Argint Lipici 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Conductoare de Argint Vopsea Stilou

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.87lei

-10%

23.19lei

Distribuiti

Informatii

MECANIC Încălzire Vindecarea Conductoare de Argint Pulpa de Sudare Argint Lipici 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Conductoare de Argint Vopsea Stilou Caracteristici: sunteți de cumpărare un Argint conductoare adeziv / Pasta pentru Electronica de reparații de aplicații.Este ușor pentru a fi utilizate.Doar plug and play.Este grozav pentru repararea defectului urme / piese sau crearea lină jumperii de pe placa de circuit imprimat.Acesta poate fi folosit pentru repararea switch-uri membrană.Este perfect pentru ambele rigid & substraturi flexibile.Este utilizat pe scară largă în materiale de acasă (De exemplu, frigider, mașină de băut, electromagnetice cuptor și electronice cazane etc.) elementele electrice (De exemplu puterea, inventator, releu și SCR etc.) CPU în computer, display LED, LCD display, fibre optice, echipamente de comunicare, de control, de căldură chiuveta si DUS etc.Cum să utilizați: 1. Se aplică de argint lipici / paste în locul pe care doriți. 2. După melodiile dorite acoperite, vă Rugăm să permită o oră pentru uscare. 3. Dacă vrei uscare rapidă, sufla-l cu un uscător de păr pentru 5 - 10 minute va fi OK. Prieten drag:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru!Vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp。Multumesc!

Despre Totalitate

1:nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar!După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp!

2:puteți alege propriul mod de logistică!

Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare!

3:Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine!

4:produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare

Despre vamale:

1:După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă!Se ocupe cu probleme vamale în timp util!

2:Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore!

3 :produsele Noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: vopsea conductoare de grafit, emf protectie vopsea, conductoare electric lipici, oxid de paste pentru lipire, 3d cu filament pen, goale de vopsea, puternic argint conductor lipici, căldură mare de vopsea, conductor electric vopsea, praf de argint lipici.

Fisa tehnica

Numărul De Model MECANIC MCN-DJ002
Dimensiunea Particulelor 1-10µm

Recenzii

Scrie o recenzie

1BUC Încălzire Vindecarea Conductoare de Argint Pulpa de Sudare Argint Lipici 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Conductoare de Argint Vopsea Stilou

1BUC Încălzire Vindecarea Conductoare de Argint Pulpa de Sudare Argint Lipici 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 1.0 ML Conductoare de Argint Vopsea Stilou

Produse similare: