Laptop speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru Dell Latitude E6230 12.5-inch

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.02lei

Distribuiti

Informatii

Laptop speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru Latitude E6230 12.5-inch

(Nu se potrivesc si pentru alte modele)

Atunci când plasați comanda,vă rugăm să lăsați un mesaj(model de Laptop:******) pentru mine.Dacă laptop-ul este la alte modele, vă rugăm să ne contactați.vom răspunde cât mai curând posibil dacă puteți utiliza.Multumesc.

1, Acest articol NU este UN CAZ GREU.Acest produs este un

S pecial de Vinil/piele autocolant decal și NU este făcută din cauciuc,silicon, gel, sau de plastic.Ușor de aplicat și ușor pentru a elimina, NU lasă reziduuri lipicioase spatele.

2, pielea are, de asemenea, un impermeabil, rezistent la zgarieturi, anti-amprente, estetica și alte funcții.Pielea este foarte ușor și subțire, aceasta nu va crește de la laptop greutate și grosime.Aceasta nu afectează laptop pierderea de căldură.

INCLUDE : top piele+ rama ecranului+ piele în Jurul piele tastatură

nu trebuie să taie

hei același croitor pentru referință: Pentru că,în altă țară calculator este diferit,vă rog să priviți această imagine și verificați-l.

Mai jos este vinil piele autocolante tutorial de Instalare: puteți găsi partenerul să se aplice și va deveni mai ușor. 1,Puteți verifica dimensiunea piele și gaura dacă este corectă. 2,Aveți nevoie pentru a alinia toate găurile , nu se poate lipi de marginea.Nu Înclinați și abate. 3,în Cazul în care pielea nu este aliniat, trebuie să ia încet de pe acum și re-paste . (Nu fi obligat, în caz contrar se va întinde cu ușurință rupt) Notă: După pastă de finalizare, dacă ați găsit pielea nu se potrivesc strans ly ,puteți utiliza uscător de păr încălzire în timp ce ștergerea pielii suprafața cu o cârpă.se va potrivi bine . ( Asigurați-vă că de căldură temperatura nu este prea mare, deoarece aceasta va face pielea de deformare) Acesta este un Manual tehnic de lucru.Efectul nu poate fi același ca la sfârșitul a toată lumea pentru a instala pielii.În cazul în care pielea nu este aliniat, se va abate.Astfel încât să fie sigur de a păstra pielea aliniate.Te rog, nu fi prea dur și exercitarea de perfecțiune.Multumesc.

1. Rupt prin conceptul tradițional de coajă de protecție de film, folosind noua coreea de Sud importurile de materiale ecologice, simulare texturi textura puternic, aducându-un mod natural și confortabil senzoriale bucurie. 2. După optice de precizie Regula Muri tăiate, și integrarea perfectă de notebook-uri, și are uzura-rezistent la acid și alcaline, anti-ulei, ușor de curățat caracteristici. 3. Nici reziduuri de adeziv.

Imaginea de mai sus este numai pentru referință

pentru că,un capac de piele este mai mare.eu va Rabatați capacul de piele la Plic,așa că au unele Cutelor .dar,vă rugăm să nu vă faceți griji.dacă ați primit produsul.vă rugăm să stick de acoperire la computer,cutelor va dispărea.

Top Motive pentru Achiziționarea Produselor noastre

1. Suntem angajamentul de a furniza cele mai Bune produse Disponibile pe piață.

2. Vom folosi Servicii de Plată Paypal. 30 de zile de Înlocuire sau de Restituire.

3. Toate Transporturile de Avion de la NICI un Cost Suplimentar.

4. Suntem o Fabrica de Dealer Direct și poate oferi cele mai Mici preturi de pe Ebay.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toate elementele de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Suntem ferm angajați în servicii pentru clienți deosebite.A verifica afară noastre de Rating de Satisfacție.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. plata

Acceptam plata prin Paypal NUMAI.

2. termenii de livrare

În întreaga lume livrare disponibile, Toate produsele sunt garantate pentru a navei în termen de 24 de ore, Toate produsele sunt expediate prin poștă aeriană, de obicei dura aproximativ 10-25 zile sosesc adresa, Unele destinații poate dura mai mult timp de tranzit.

3. contactati-ne

Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuroși să vă ajute.Suntem de manipulare volum mare de e-mailuri în fiecare zi.Vă rugăm să ne permit să răspundă e-mail în termen de 24 de ore.

4. Declarație

A Verificat Proprietarii De Drepturi

Putem controla strict autenticitatea produselor noastre, dacă există orice produs încălcarea de Proprietate Intelectuală vă rugăm să ne anunțați și vom elimina anunturi legate imediat.

Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul negativ, Și, vă Rog, așteptați pentru răspunsul nostru înainte de a lua o acțiune pentru a deschide un caz sau în litigiu, 100% Satisfactia Clientului este Scopul nostru.

Etichete: dell e6410, cover dell tastatura, e6230, e6440, panasonic g3, e7440, e6430, e6540, baterie dell 7390, placa dell latitude e6430.

Fisa tehnica

Pachet Da
Tip Laptop Înlocuiți Capacul
Nume De Brand NoEnName_Null
Material Vinil
Gen Unisex
Stil Afaceri
Numărul De Model e6230
Model Tip Solid

Recenzii

Scrie o recenzie

Laptop speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru Dell Latitude E6230 12.5-inch

Laptop speciale din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru Dell Latitude E6230 12.5-inch

Produse similare: