Auto Styling 4L Magic Găleată de Pliere Telescopic Gunoi Bin de Stocare Găleată Portabil Gunoi etanșe de Apă de Stocare Găleată

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.68lei

-23%

37.26lei

Distribuiti

Informatii

Auto Styling 4L Magic Găleată de Pliere Telescopic Gunoi Bin de Stocare Găleată Portabil Gunoi etanșe de Apă de Stocare Găleată

Puncte: 1、Materiale de Calitate: Realizate din material plastic de înaltă rezistență pentru a se asigura că nu murdar scurgerile pot deteriora covor sau tapiterie.

2、Aplicabile pe scară Largă: Portabile, cutii de gunoi, de asemenea, poate fi folosit în case sau locuri de muncă sau mașini.Ea nu numai că poate fi folosit ca un coș de gunoi, dar, de asemenea, are efecte de anti-scurgere si telescopic.

3、Ușor de Curățat: atunci Când gunoiul este murdar, doar curat sau scrub.Curat și fără miros, vă rugăm să curățați coșul de gunoi poate, în timp, pentru a evita poluarea secundară a masinii.

4、Practice de Utilizare: compartiment poate fi de asemenea folosit ca un sac de depozitare pentru a stoca unele băuturi sau jucării pentru copii.

5、Ideal pentru Utilizare: Acest pliant bazinul de apă este ideal pentru camping, picnic, drumetii, turism și alte activități în aer liber; acesta poate fi folosit pentru a colecta apa, fructe, nisip, pești mici, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: 4L Pliere Găleată cu Capac

Greutate: aproximativ 180g (inclusiv ambalaj)

Dimensiune: 23*18cm/9.06*7,9 in după întindere de aproximativ 18*7cm/7.09*2.76 înainte de a se întinde în

Material: PP material

Culoare: negru

Lista De Ambalare:

4L Găleată de Pliere * 1

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: jeep gunoi, coș auto, masina recycle bin, masina pentru autocolant, găleată de apă, bin masina, bin gunoi, hart, găleată de plastic, kia niro ev 2020 pret.

Fisa tehnica

Stil Tipul De Presare
Tip Storage
Forma RUNDA
Material PP

Recenzii

Scrie o recenzie

Auto Styling 4L Magic Găleată de Pliere Telescopic Gunoi Bin de Stocare Găleată Portabil Gunoi etanșe de Apă de Stocare Găleată

Auto Styling 4L Magic Găleată de Pliere Telescopic Gunoi Bin de Stocare Găleată Portabil Gunoi etanșe de Apă de Stocare Găleată

Produse similare: