Cutie de sticlă pentru Verighete,Inel Clar Purtător Cutie,Cadou de Nunta Personalizat în Formă de Hexagon Cutie de Inel,Flori Mici Cutie de Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

81.07lei

-5%

85.34lei

Distribuiti

Informatii

Această listă este pentru cutie de sticlă și flori, inele nu sunt incluse.

Cutie de sticlă dimensiune este de aproximativ 7.5 cm*8 cm*4,5 cm Acest produs este realizat manual, și obiectul real pot fi ușor diferite de imagine.Vă rugăm să înțelegeți.Ring de box pentru ziua ta cea mare și de va fi de un real ochi-catcher la nunta ta.Transparent cutie de sticlă în care se adaugă frumusețea de flori mici, în interiorul cutiei să mai minunat.Acest lucru perfect geometrice sticlă caseta de inel de nunta magazin de artificii și iubite trupe într-un modern și cool, în același timp, foarte romantic.Și după ceremonie, îl puteți folosi ca decor sau cutie de bijuterii.

Potrivit Ocazie:

Nunta / Logodna / Ceremonii / Festival / Propunere / Aniversare / Cadouri

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți mici erori din cauza manuală de măsurare. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, efective din element pot fi ușor diferite de imagine.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Plata:

•Acceptam alipay aici. •Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

Garanție:

•Garantie 12 luni.Cumpara cu incredere! •Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. •Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. •Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici:

•Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. •Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. •Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. •Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Etichete: țara cutie de inel, boho cutie de bijuterii, arbore cutie personalizata, red roses cutie bijuterii, acryl display, e-mail ambalaj cutie, fagure hexagonal, sa inele de nunta, cutie cadou, tin geamul.

Fisa tehnica

Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Lățime Produs 7.5cm
Cutie de material Alamă, Cu Ochelari
Material Sticla
Nume De Brand Richight
Înălțime Element 4.5cm
Numărul De Model RB002-DoubleRing-S
Articol Greutate 200gg
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Inel De Perna
locul de origine china(continentală)
Potrivit Ocazie Logodna, Nunta, Ceremonie, Festival, Ziua De Nastere Cadouri, Propunerea
Dimensiune about 7.5cm*8cm*4.5cm
Modelare Personalizate De Sticlă Inel De Logodna Din Aur Cutie De Inel De Nunta Perna Box
Stil INS Geometrice de Sticla Cutie de Comori Ceremonia de Nunta Formatii Cutie
Element De Lungime 8cm
Flori Uscate De Material Viburnum macrocephalum

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie de sticlă pentru Verighete,Inel Clar Purtător Cutie,Cadou de Nunta Personalizat în Formă de Hexagon Cutie de Inel,Flori Mici Cutie de Bijuterii

Cutie de sticlă pentru Verighete,Inel Clar Purtător Cutie,Cadou de Nunta Personalizat în Formă de Hexagon Cutie de Inel,Flori Mici Cutie de Bijuterii

Produse similare: