Cap rotund carbură de Tungsten fluxul de foraj M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 forma burghiu standard tip rotunde și firul de formare robinet,titular de gaurit

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.99lei

-32%

55.89lei

Distribuiti

Informatii

Dragă prietene, dacă nu puteți găsi de care aveți nevoie ,spune-mi te rog link-ul Acesta are nevoie pentru a alege ceea ce aveți nevoie

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Extrudat apăsați pe link-ul de 2 buc Cald se topesc burghiu de clasificare: în Primul rând, în funcție de cerințe privind suprafața piesei de prelucrat, hot-melt exercițiile sunt împărțite în "standard hot-melt foraj (tur-gura de tip hot-melt burghiu)" și "plat gura de tip hot-melt foraj": 1. Standard hot-melt burghiu (rotund gura fierbinte topi burghiu): standard cald-masina de gaurit pătrunde cu piesa de prelucrat pentru a forma un tufiș, în timp ce formează un guler pe suprafața piesei de prelucrat.Acest sef este potrivit pentru firul de etanșare sau nuci șaibe.

2. Plat gura fierbinte topi burghiu: mijlocul călcat parte din plat-tip hot-melt burghiul este la sol cu o freza de margine, și hot melt burghiu străpunge piesa de prelucrat pentru a forma un tufiș, în timp ce tăierea convex inel de suprafața piesei de prelucrat (frezarea si sanfrenarea) pentru a face suprafața piesei de prelucrat buna.Zhuzhou Fierbinte Foraj Co., Ltd.putem oferi clienților cu două-flaut sau trei-flaut plat-tip hot-melt masini de gaurit, și unghiul de tăiere margine poate fi special conceput pentru a satisface speciale șanfrenare sau lamare cerințele clienților.

Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

După achiziționarea :

Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .

Etichete: standul de gaurire, baterie sondor, fără fir ch, chuck collet, carbură de tungsten tube, burghiu de percuție, m10 m8, collet instrument de mână, cam instrument, mandrina de gaurit.

Fisa tehnica

Utilizarea Metal Foraj
Nume De Brand KAVTECNC INSTRUMENTE
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Tip Core Drill Bit
Numărul De Model m3 m4 m5 m6 m8 m10 m12
Material Carbură de
Lungime L

Recenzii

Scrie o recenzie

Cap rotund carbură de Tungsten fluxul de foraj M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 forma burghiu standard tip rotunde și firul de formare robinet,titular de gaurit

Cap rotund carbură de Tungsten fluxul de foraj M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 forma burghiu standard tip rotunde și firul de formare robinet,titular de gaurit

Produse similare: