MEIAN Diamant Pictura, Broderie, Cross-Stitch Religie Mozaic Plin Rotund/Pătrat de Foraj Pietre Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

59.11lei

-49%

118.17lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit Dropshipping și en-Gros:

Dacă doriți să-și vândă produsele noastre (diamant pictura, cu cruciulițe), doar sa ne contactati, putem accepta CSV, și au un VIP-VÂNZĂRI pentru a avea grijă de toate ordinele!Și putem, de asemenea, nu OEM.Vinzi, ne va fi responsabil pentru toate dvs. de servicii post-vânzare!

Livrare Rapida:

Suntem fabrica de vânzare directă, avem peste 200 de muncitori, ne va livra ordinele în termen de 3-5 zile.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.Va vom returna banii dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile!

Servicii de înaltă calitate:

Pierdut diamantele tale?A rupt panza ta?Nu vă faceți griji!Vom înlocui kituri pentru gratuit!Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, să ne contactați prin mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro, vom munci din greu să te fac fericită.

Despre customer service

Stimate cumpărător, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.

Despre diferențele de culoare și dimensiune erori

Taie, face, de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație), culoare aberație se datorează monitoare, vreme, de iluminat și de alți factori.Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura.Vă rugăm să înțelegeți.

Despre Diamant Supliment Serviciu

Avem 20-30% mai multe diamante în fiecare pachet, avem control de calitate bună, dacă ați găsit lipsa diamante,primul transport este pe noi.putem trimite gratuit.Orice expediere după aceea, va trebui să plătească pentru transport maritim.Contactati-ne prin mesaj sau trademanager.

Etichete: peter diamond, picturi, av diamant picturi, 5d diamant pictura pace, perie găleată, diamant vopsea beetle, goblen kit-coreean, homfun diamant pictura masini de gaurit, znfant diamant pictura, 5d diamant pictura burghiu plin de pătrat calea, 5d diamant pictura burghiu plin de pătrat g.

Fisa tehnica

Material Acril
Model Tip PORTRET
Forma De Diamant Pătrat
Cadru No
Stil Stil European și American
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Picturi
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Forma Single
Numărul de Culori 30-45
Zona Lipirea Plin
Nume De Brand Meian
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Setați Tipul Da

Recenzii

Scrie o recenzie

MEIAN Diamant Pictura, Broderie, Cross-Stitch Religie Mozaic Plin Rotund/Pătrat de Foraj Pietre Decor Acasă

MEIAN Diamant Pictura, Broderie, Cross-Stitch Religie Mozaic Plin Rotund/Pătrat de Foraj Pietre Decor Acasă

Produse similare: