Noi de iarna toamna bărbați faux blană de vulpe cu Glugă haina lunga canadiană vrac cald om de moda blană de iepure pene de Păun geaca de piele

Produs nou

1 Produse

In stoc

243.83lei

-39%

406.38lei

Distribuiti

Informatii

Timp De Transport Maritim >>>

1. Am înțeles că atunci când, pentru un produs pe care doriți să sosească cât mai curând posibil și cu minim de tam-tam așa că atunci când un ordin este primit de către noi am promisiunea de a trimite în termen de 3-7 zile lucratoare (luni-vineri).Comenzile primite sambata sau duminica vor fi expediate in urma cu o saptamana.

2. Toate produsele sunt expediate din depozitul nostru din China.

3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. este de 100% corecte.

4. În mod normal, elementul va ajunge in 30-40 de zile, uneori, un pic întârziată.Pentru transport maritim în Rusia/Brazilia, timp de transport maritim va dura un pic mai mult, merge la 40-90 de zile, vă rugăm să acorde o atenție înainte de a licita, multumesc.

A reveni sau de Restituire >>>

pică, Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema ,și trimite o fotografie sau încărcați un video de la noi, vom face tot posibilul pentru a vă servi.

pică oferim restituire atunci când nu primi element în intervalul de timp specificat, perioada începe de la data achiziționării.

pică Rambursare/de Înlocuire va fi trimis după ce am primit în schimb.

spades Ne rezervam dreptul de a refuza orice se întoarce din motive obiective.

Despre Feedback-Ul >>>

radic Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

radic Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

radic Daca nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: shearling haina de piele pentru femei, haină de lână de iarnă pentru bărbați, piele protecție împotriva vântului, moda de iarna jacheta cu gluga, bear haina bărbați, autentic cerb geaca de piele barbati, negru denim pentru femei, jacheta din piele de om, blana linned trenci ofițeresc, fox cursa.

Fisa tehnica

Gen BĂRBAȚI
Cu glugă Da
Material PU
culoare Fotografie color
Tip Vrac
Stil oamenii haină de blană
Tip De Închidere Acoperite Buton
Lungime maneca(cm) Plin
Materiale De Captuseala Faux Blana
Parte Detașabilă NICI unul
Tesatura Tip Lână
Nume De Brand LEPULEON
Îmbrăcăminte De Tip Piele Și Piele De Căprioară
Numărul De Model oamenii haină de blană
Guler hanorac
Model Tip Solid
Grosime STANDARD
Îmbrăcăminte Lungime mult
Decor NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi de iarna toamna bărbați faux blană de vulpe cu Glugă haina lunga canadiană vrac cald om de moda blană de iepure pene de Păun geaca de piele

Noi de iarna toamna bărbați faux blană de vulpe cu Glugă haina lunga canadiană vrac cald om de moda blană de iepure pene de Păun geaca de piele

Produse similare: