2019 new sosire transport Gratuit 30 buc/pachet tipărite rășină plane plat înapoi rășini pentru Arc de Păr Decor PR15144

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.77lei

-19%

24.41lei

Distribuiti

Informatii

Pls alege corect cod articol și dimensiune!!!

DESPRE MODELE PERSONALIZATE: putem face personalizat pentru panglică,rasina etc ...moq mici și cel mai bun preț, dacă pentru moq pentru modele proprii, ea va fi exclusiv,mai multe detalii, pls contactati-ne.

Utilizare : face arcuri de par,decora mini pălării de top,decora fete rochii,nunta sărbătorit decoratiuni, festivalul partidul decor,etc.

Livrare: Min.Suma pentru USD12.00 (amestec de elemente sunt acceptabile) va avea transport Gratuit prin China Post Air Mail, este nevoie de aproximativ 15-25 de zile pentru cele mai multe țări, ar putea dura câteva zile mai mult atunci când am strictă la vamă.Dacă ai nevoie de noi pentru a navei prin EMS, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți că panglică în culorile pot varia ușor din cauza monitoare.

Metoda De Transport Maritim I:

Oferim transport gratuit prin China Post Air Mail pentru suma pentru a ajunge la minim cerere USD12.00 (amestec de elemente sunt ok).Toate articolele vor fi expediate prin China Post Air Mail cu numărul de urmărire.

Timp de transport maritim: Este nevoie de aproximativ 8-19 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii și cele mai multe țări și 20-35 de zile lucrătoare din întreaga lume(Spania, Brazilia, Rusia ar putea dura mai mult timp decât statele UNITE ale americii).Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice vamale întârziere sau fiscale, ca timpul de tranzit este extrem de depins și cu condiția Locale de Servicii Poștale.

Metoda de transport maritim II:

Oferim gratuit, rapid de transport maritim prin EMS (Express Mail Service) pentru comanda mai mare de 150 USD.00 (Rusia va obține gratuit de transport maritim EMS numai pentru pentru cantitatea mai mare decât USD220.00, din cauza de înaltă costul de transport maritim).

Timp de transport maritim: EMS nevoie de aproximativ 7-8 zile lucrătoare de la NOI.și cele mai multe țări.

Plata:

Susținem plata Escrow, prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro, card de credit este ok.

Livrare:

În mod normal, comenzile vor fi expediate în termen de 1-3 zile după plata.

Clienții ruși Atenție, vă rugăm:

Deoarece, în conformitate cu noua politică prevazute de Post rus de birou în Mijlocul lunii februarie, receptorul trebuie să fie numele complet al unei persoane, în caz contrar coletul va fi returnat la expeditor.Deci, vă rog, asigurați-vă că ați pus informațiile corecte atunci când comanda.Multumesc.

Contactați-ne:

Vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail cu orice întrebări.Vom face tot posibilul pentru a răspunde la toate e-mailurile în termen de o zi lucrătoare.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit de serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Dacă e ceva în neregulă, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza 100% clienti multumiti de servicii.

Știri de echipa noastra de produse:

Noi încărca modele noi din timp în timp, dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru in lista de magazine pentru a obține actualizarea de noile noastre produse.

MULTUMESC MULT PENTRU VIZITA :)

Etichete: diy rășină, spate plat plane rășină, plane, flatback rășină, arcul de rășină, personalizat rășină, spatele plat rășină, rindea rășină, ambarcațiunile de rășină, flatback plane rășină.

Fisa tehnica

Caracteristică Eco-friendly, lavabil
culoare Ca imagine
Tip De Produs Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

2019 new sosire transport Gratuit 30 buc/pachet tipărite rășină plane plat înapoi rășini pentru Arc de Păr Decor PR15144

2019 new sosire transport Gratuit 30 buc/pachet tipărite rășină plane plat înapoi rășini pentru Arc de Păr Decor PR15144

Produse similare: