2 buc 7 Inch LED Offroad Pod Lumini Bar 51W Loc de Bara de protecție de Conducere Faruri Ceață de Lumină pentru Off-Road, Camioane, ATV-uri, SUV, Jeep

Produs nou

1 Produse

In stoc

131.64lei

-37%

208.97lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } 2 buc 7 Inch LED Offroad Pod Lumini Bar 51W Loc de Bara de protecție de Conducere Faruri Ceață de Lumină pentru Off-Road, Camioane,ATV-uri, SUV, Jeep

[SUPER BRIGHT] - 7 inch rotund lumina de lucru are puternice Led-uri care produc 5100 prime lumeni de lumină albă pură.

[SPUNE la REVEDERE de la FOGGY LENTILE] - IP68 nominală rezistent la apă & rezistent la praf, suficient de rezistent pentru a rezista la orice medii dure.

[SPOT BEAM] - Spot beam aruncă concentrat de lumină pentru a adăuga pumn pe mijlocul benzii, extrem distanță prin întuneric.

[O RĂCIRE mai RAPIDĂ] - Complet carcasa de aluminiu , Radial radiator aripioare cu dinți de fierăstrău suprafață produce dual zonă de radiații pentru o răcire mai rapidă rată.

[UNIVERSAL OFF ROAD LUMINI] - Acest LED lumina pod este mare pentru off-road de conducere lumini, lumini de zi de funcționare, sau lumini de ceata pe motocicleta, camion, ATV-uri sau UTV și poate fi, de asemenea, folosit pentru iluminat industrial, marin iluminat, și tractor de iluminat.

Perfect pentru off-road de scufundări: LED lumina pod a fost actualizat de luminozitate.Oferă mai luminos punct de vedere pentru toți clienții în noaptea de conducere.Este larg tensiune de lucru îl face potrivit pentru aproape toate vehiculele.Odată ce confirma tensiune și dimensiune, atunci se va potrivi pentru vehiculele dumneavoastră.

Munca de Iluminat: LED lumina de lucru poate funcționa perfect de la -40 la + 85 grade, rezista Starea Vremii extreme.Indiferent de ninge sau de plouă, îl puteți folosi în buldozer, excavator, masina de tuns gazon, plug de zăpadă, Cereale Burghiu, Cositoare, Pluguri de zapada, Tractoare, Minerit, motor de Foc, etc.

Pescuit de Iluminat: Cu anti-corozive și design rezistent la apa noastră de lumină LED bar este potrivit pentru barca sau pescuit, oferta destul de luminos punct de vedere. (Atenție: nu a pus-o sub apă pentru o lungă perioadă de timp).

Culoare: negru

Material: ABS + metal

Conținutul Pachetului:

2 x lumini

2 x suport

Atenție:

Asigurați-vă că dimensiunea este potrivit pentru vehiculul dumneavoastră!

Pentru a proteja ochii, nu te uita la lumina bar atunci când se aprinde!

Pachetul include 2 lumini și suportul seturi !

Pachetul nu vine cu cabluri, aveți nevoie pentru a obține câte sine !

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: h3 led, atv-uri de plastic, atv-uri, atv bumper, masina de zi led, h4, okeen, led-uri auto la fața locului, bara quad, atv de noroi.

Fisa tehnica

Tip Lumina De Lucru
Origine NC(de Origine)
Temperatura De Culoare 7500k

Recenzii

Scrie o recenzie

2 buc 7 Inch LED Offroad Pod Lumini Bar 51W Loc de Bara de protecție de Conducere Faruri Ceață de Lumină pentru Off-Road, Camioane, ATV-uri, SUV, Jeep

2 buc 7 Inch LED Offroad Pod Lumini Bar 51W Loc de Bara de protecție de Conducere Faruri Ceață de Lumină pentru Off-Road, Camioane, ATV-uri, SUV, Jeep

Produse similare: