Onoare 8A Caz Flip Portofel de Lux Caz Pentru Huawei Honor 8A Caz Acoperire Y6 2019 Piele PU JAT-LX1 8 O Honor8A 6.09"

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.88lei

-6%

20.30lei

Distribuiti

Informatii

Onoare 8A Caz Flip Portofel de Lux Caz Pentru Huawei Honor 8A Caz Acoperire Y6 2019 Piele PU JAT-LX1 8 O Honor8A 6.09" 100%

Huawei Y6 2019 caz flip

Huawei Honor 8A caz flip

caz de telefon * 1 , portofel caz pentru huawei Y6 2019 portofel caz pentru huawei honor 8a piele pu flip stand caz

Foarte important!!!

Cumpărătorii ruși, avem nevoie de numele tau complet pentru livrare a comenzilor!

Transport

1. Noi, de obicei, nava colete în termen de 2-5 zile lucrătoare.De transport maritim ar putea fi o întârziere pe sâmbătă sau duminică, precum și Chineză tradițională de sărbători. 2. Am expediat la www.primaria-urzicuta.ros pentru adresa numai, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. este corect atunci când efectuați comanda. 3. Metode de transport compara Economiei de transport maritim, inclusiv China Post Obișnuit Pachet Mic Plus Correos Economiei Cainiao Super Economie Yanwen Economice Poșta Nevoie de 45-60 de zile, Oferă doar logistice interne informații de urmărire expediere Simplă, www.primaria-urzicuta.ro Saver Shipping Durează 35-50 de zile, Toate informațiile urmărite Standard de transport maritim, inclusiv, www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim ePacket vinde este metoda de transport maritim Durează 25-40 zile, Toate informațiile pot fi urmărite.Exprima de transport maritim, www.primaria-urzicuta.ro Premium de Transport maritim Ia 15-25 de zile, Toate informațiile pot fi urmărite.

Politica De Retur Și Garanție:

Peste 60 de zile nu primesc coletul.Gol parcelă sau scurt articol, pozele ne arată.De slabă calitate sau nu corespunde descrierii, arata-ne poze.Orice caz de mai sus, nu ezitati sa ne contactati, puteți cere rambursarea sau reship.Obține parcelă sau primești banii înapoi.Nici un fals de transport și NU inseala bani!Sper că aveți încredere în noi!

Feedback-ul

1. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră. 2. Ne străduim pentru a câștiga un rating de 5 stele de la fiecare achiziție.Atunci când primiți achiziția dvs., vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul. 3. Orice probleme doar să ne anunțați.Le putem rezolva foarte bine.Te rog nu deschide litigiului sau să ne dea feedback-ul negativ, fără comunicare.

Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: pad honor8a, caz pentru onoarea 10 lite dublu, caz pentru onoare 8a cu sport, caz huawei y6, shell honor8a, din onoare 8a, honor8a, p inteligente 2020, caz pentru jat lx1, om de onoare 8a.

Fisa tehnica

Design Animale
culoare Albastru,Negru,Rosu,Roz
Calitate A+++
Model Huawei Honor 8A Caz
Caracteristici Caz De Lux
Nume De Brand jadoly
Material PU piele
Model Compatibil onoare 8a caz
Model 2 huawei honor 8A caz flip
Compatibil Marca Huawei
Greutate 20g/pc
Model 1 Huawei Y6 2019 caz flip
Pentru Huawei honor 8a
Numele Modelului Onoare 8A din piele de caz
Tip Husa Flip
Funcția Anti-knock
Costum Caz Onoare 8A

Recenzii

Scrie o recenzie

Onoare 8A Caz Flip Portofel de Lux Caz Pentru Huawei Honor 8A Caz Acoperire Y6 2019 Piele PU JAT-LX1 8 O Honor8A 6.09

Onoare 8A Caz Flip Portofel de Lux Caz Pentru Huawei Honor 8A Caz Acoperire Y6 2019 Piele PU JAT-LX1 8 O Honor8A 6.09"

Produse similare: