Andzhelika Femei Nou-O singură Bucată de costume de Baie Sexy Adânc "V" Costume de baie Floral Mozaic Plus Size 2XL-6XL Bodysuit Costum de Baie Monokini

Produs nou

1 Produse

In stoc

63.78lei

-49%

127.53lei

Distribuiti

Informatii

Notă:

1.Există, poate, de 1-3 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături.Dimensiunea diagramă este numai pentru referință, poate exista o mică diferență cu ceea ce ai.

2.Există 3 tipuri de elasticitate: Elasticitate Mare (față-verso întins), Mediu de Elasticitate (o față întinsă) și Nonelastic (poate nu la intins )

3.Vă rugăm să alegeți dimensiunea cu atenție ,Dacă nu ești sigur de dimensiunea,puteți lăsa informații de măsurare(greutate, inaltime,bust, talie, solduri)

atunci când plasarea unei comenzi,care ne poate ajuta să alegeți mărimea potrivită.multumesc!!!!!

Cupa moale de design, mai personal

Adăugați elemente metalice, mai elegant

Dubla captuseala, mai confortabil

1.Faci picătură de transport maritim și en-gros?Da,picătură scopul de ai pus în adresa clienților atunci când plasarea comenzii și rețineți acest lucru este drop comanda,putem să-l urmeze și nu lasă nici despre brand-ul nostru informatii in colet.En-gros ,noi va oferim discount și gratuit de transport maritim expres . 2.Achiziția protecție va fi de peste,ce pot face?dacă achiziționați protecția timpul se scurge,vă rugăm să lăsați un mesaj.ne poate ajuta să-l extindă ,pentru a proteja comanda .

Etichete: trikini femei, firma de costume de baie femei, costume de baie femei, bodi costume de baie, plavki pentru femei, ms de costume de baie, costume de baie, bikini femeie de grăsime, plus dimensiune femei îmbrăcăminte 6xl 7xl 9xl, o singură bucată costume de baie.

Fisa tehnica

culoare Negru Albastru-verde albastru albastru deschis
Gen FEMEI
Talie Talie Mare
Costum de baie Unul Bucăți
model tyle Florale Mozaic
Tip Sport Înot
Decor plus dimensiune costume de baie
Numărul De Model AK18105
Tip De Element Unul Bucăți
Materiale 82%Poliester, 18%Spandex
Nume De Brand Andzhelika
Model Tip Florale
Material Spandex
Dimensiune 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Stil Adânc Sexy "V" Costume De Baie
Se potrivesc Se potriveste mai mari decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info

Recenzii

Scrie o recenzie

Andzhelika Femei Nou-O singură Bucată de costume de Baie Sexy Adânc

Andzhelika Femei Nou-O singură Bucată de costume de Baie Sexy Adânc "V" Costume de baie Floral Mozaic Plus Size 2XL-6XL Bodysuit Costum de Baie Monokini

Produse similare: