Sistem de Microfon Wireless Mini Rever sau în setul cu Cască Microfon cu Bodypack Portabil Receptor Transmițător Pentru a Preda Curs de Vorbire

Produs nou

1 Produse

In stoc

71.55lei

-9%

79.49lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Caracteristici:

1. Sunet clar, de calitate: de Înaltă calitate transmisia de sunet, voce clară și fără feedback-ul, fără distorsiuni.Acest microfon wireless lavaliera este conceput pentru vocale utilizați în spectacol live, sunet de armare.

2. Ușor de configurat: Plug and play, ușor de utilizat.Atât emițătorul și receptorul sunt alimentate de baterii reîncărcabile.Conectați setul cu cască microfon sau rever microfon în microfon mufa de bodytransmitter, rândul său, pe mini receptor si transmitator bodypack, sunteți gata pentru a merge.Rever microfon sau căști microfon vă permite pentru mâini libere, puteți să țineți materialele de prezentare cu mâinile.Mic volum poate fi schimbat de la emițător la usurinta.

3. Frecvențe selectabile: sistemul are 25 selectabile UHF frecvențe, mai puțin predispuse la aparat electric interferențele și asigură transmiterea semnalului stabil.Gama de operare poate fi de până la 100 de metri de linia de vedere.Fiecare microfon wireless unitate a fost stabilit un ID unic, cod care permite utilizarea multiplă de microfon wireless în același timp.Petrece câteva minute pentru a selecta cele mai adecvate frecvență înainte de a utiliza acest sistem.

4. Compatibilitate completă: Acest receptor portabil în acest set cu cască fără fir / lavaliera microfon sistem a 6,35 mm (1/4"") de ieșire, vă puteți conecta la orice sistem de sunet ca PA, mixere, boxe, amplificatoare și mașini de karaoke cu 6,35 mm (1/4"") intrare de microfon (nu de line in sau aux in).Acesta susține, de asemenea, înregistrarea audio de pe iPhone/Android smartphone-uri, tablete și laptop-uri folosind adaptoarele corespunzătoare.

5. Multi-utilizare applicatons: Ideal pentru spectacole live, ca biserica, nunti, prezentari, școala de joacă, training-uri, public speakings, interviuri sau de înregistrare audio

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

- Gama de frecventa: 627.00 MHz - 655.8 MHz

- Modul de depanare: Dqpfsk

- Frecventa de raspuns: 30 Hz -18 KHz +-3 dB

- Frecventa UHF numărul: 25 (potrivire automată)

- Raport semnal zgomot: 96 dB

- Baterie: Built-in baterie cu litiu

Microfon Control Volum:

LCD display în transmitator Bodypack arată frecvența, volumul microfonului precum și nivelul bateriei.Schimba volumul microfonului și frecvența de transmitator Bodypack este ușor.Atât transmitator Bodypack și portabil mini receptorul sunt alimentate de baterii reîncărcabile.

Pachetul Inclus:

1* Portabil Mini Receptor

1* Transmitator Bodypack

1* Microfon (microfon Lavaliera sau Casca microfon)

1* cablu USB de încărcare

1* 6,35 mm la 3,5 mm adaptor

1* manual de Utilizare

Etichete: felyby set microfon, rochii de comica, dslr microfon fără fir transmițător, microphon wireless, sisteme de conferinta, systemul de video-conferință, microphon, grup microfon, n43, ascunse microfon wireless.

Fisa tehnica

Comunicare Cu fir
Setați Tipul Transmițător Seturi
Polar Modele Omnidirectional
Nume De Brand centechia
Numărul De Model Set microfon
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Utilizarea Conferința Microfon
Traductor Microfon Cu Condensator
Stil Microfonul De Tip Lavaliera

Recenzii

Scrie o recenzie

Sistem de Microfon Wireless Mini Rever sau în setul cu Cască Microfon cu Bodypack Portabil Receptor Transmițător Pentru a Preda Curs de Vorbire

Sistem de Microfon Wireless Mini Rever sau în setul cu Cască Microfon cu Bodypack Portabil Receptor Transmițător Pentru a Preda Curs de Vorbire

Produse similare: