Yieryi PH-2685 PH & Salinitate Monitor 2 in 1 ph-metru&Salinitate Tester pentru Acvariu Piscina Spa cu Apa de mare Horticole de Calitate a Apei

Produs nou

1 Produse

In stoc

171.26lei

-20%

214.09lei

Distribuiti

Informatii

2 în 1 Online PH & Salinitate Monitor

1.PH-2685 monitor este ideal pentru apa de mare, horticole și hidroponice aplicații în cazul în care pH-ul și niveluri de Salinitate nevoie. 2.să fie monitorizat continuu pentru o creștere optimă a plantelor. 3.În mod constant, a monitoriza și a afișa pH și de Salinitate a valorilor dintr-o soluție pe un ușor de citit într-unul LCD.Este compact și ușor de a instala și de a folosi. 4.Acest lucru le face ideale pentru toate aplicațiile de monitorizare continuă.

CAIETUL de sarcini

Gama:pH 0.00 ~ 14.00 pH,Salinitate:0.00 ~199.9 pt Rezolutie pH 0.01 pH,salinitate:0.1 ppt Precizie:±0.1 pH,salinitate:±2%F. S Baterie:DC6V Compensarea temperaturii:0~50 grade C Temperatura de operare:0~50 grade C Dimensiuni:130*77*31mm Greutate:180g

Aplicație:

De Operare Pașii De Mai Jos:

1.Scoateți capacul de protecție,conectați pH electrod în raport de electrozi de priza. 2.Se spală electrozii cu apă distilată și se usucă cu hârtie de filtru. 3.conectarea la adaptorul de alimentare pentru a porni. 4.Pune-electrod de pH,salinitate electrod în lichid, care este de a fi cel mai bun,și se amestecă ușor.Așteptați până digital este stabilă,citiți valoarea finală.După utilizare,se spală electrozii,a pus pe capac de protecție.

Lista de ambalare:

1*2 în 1 PH & Salinitate Monitor 1*Adaptor 1*Sac De Asamblare Accesorii 1*tavă Blister

FAQ

Q:1.Cum să faci Salinitate de Calibrare?

O: 1)introduceți electrodul în apă distilată și activați-l aproximativ cinci miniuts. 2)introduceți electrodul în soluția de calibrare(35ppt la 25 de ani ),se agită ușor și așteptați pentru un display stabil.Reglementa trimmer cu șurubelnița furnizată până când afișajul indică "35" la soluție tampon la temperatura de 25 C. 3)se spală electrodul cu apă distilată și se usucă cu hârtie de filtru.

Garanție

Aceste instrumente sunt justificate din toate defecte de material și de fabricație pentru o perioadă de un an de la data cumpărare.Dacă în această perioadă, repararea sau înlocuirea pieselor este necesară în cazul în care prejudiciul nu se datorează neglijenței sau operație greșită de către utilizator, vă rugăm să returnați părți să fie dealer sau birourile noastre, și de reparații vor fi efectuate gratuit.

Atenționări

Q: Întrebări Frecvente

1.În timp ce testarea vă rugăm să se amestecă electrozi,și pentru a evita bulele de pe ea.Altfel va afecta rezultatul. 2.Dacă eroarea este prea mare sau salinitate valoarea nu este de gând înapoi la0,baie salinitate electrod în ethylacohol și se agită timp de 5-10 secunde pentru a se spală electrodul.

Mai Multe Culori Disponibile

YIERYI

YIERYI marca a fost înregistrată în 2016. Principalele produse sunt refractometre, PH-metre, tds, ce pixuri, sol metri, cântare de bucătărie, bijuterii și cântare.În scopul de a asigura corectitudinea datelor, am renuntat la low-cost cip, selectate de înaltă precizie Taiwan importate și Coreea de Sud a importat chips-uri, design-ul ales de un pix portabil-tip de design, culoare, frumos, și ușor de transportat.Toate produsele vor fi testate, calibrate și utilizate de către noi înșine pentru a se asigura că calitatea este calificată și apoi promovat.Dorim sa va aducem acest brand sănătos intra în fiecare familie și în fiecare colț al lumii, și treci mai departe visul de "lumea de dragoste, China a făcut"!

Etichete: cifre metru, phmetro, ph senzor, salinitatea metru az, acvariu nano, pesti de acvariu live, aguarium, bazin de înot, ph, industriale ph controller.

Fisa tehnica

Numărul De Model PH-2685
Nume De Brand yieryi
Salinitatea variază 0-199.9 ppt
Tip Display Digital
pH 0-14 PH
Functie 2 in 1 PH & Salinitate Monitor
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Yieryi PH-2685 PH & Salinitate Monitor 2 in 1 ph-metru&Salinitate Tester pentru Acvariu Piscina Spa cu Apa de mare Horticole de Calitate a Apei

Yieryi PH-2685 PH & Salinitate Monitor 2 in 1 ph-metru&Salinitate Tester pentru Acvariu Piscina Spa cu Apa de mare Horticole de Calitate a Apei

Produse similare: