YUANQISHUN Stil Chinezesc pentru Bărbați T-shirt 2018 Noi Caligrafie Chineză Kung Fu Print T Camasa Casual, de Stradă O-gat Maneci Scurte Tee

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.37lei

-17%

44.34lei

Distribuiti

Informatii

Douăzeci de mii trei sute optsprezece

Dimensiunea europeană Notă: următoarele dimensiuni sunt pardoseală de măsurători.Diferența între elasticitatea haine și individuale de măsurare metodă sau instrument de măsurare este ușor diferită de dimensiunea de marca, eroarea este în general în intervalul normal de 1-3CM.Vă rugăm să măsurați dimensiunea de haine, Compara pentru a cumpara.Sau direct sfaturi de la noi, informează înălțime(CM/IN) și greutate(KG/LB), ne va ajuta să vă recomandăm mai potrivit pentru marimea ta, multumesc!

Prieten drag !Dacă nu sunteți siguri de dimensiunea pe care ai putea-o purta .Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați !Cred că pentru a cumpara !Satisfactia clientului este căutarea noastră veșnică !

T-shirt de material descriere material gri Inchis

Tricou Material : 50% Bumbac +50% Poliester Gri

Tricou Material : 90% Cotto n +10% Poliester

Alte Culori tricou Tesaturile sunt din Bumbac 100%

Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată.vă rugăm să contactați-ne liber.

1. Draga mea,vom trimite articole în termen de 1-3 zile (zile lucrătoare), după ce plata este primită.

2. În general,ne va trimite articole prin China Post Aer Înregistrat Mail.În timp ce posta va actualiza informațiile de urmărire în aproximativ 3 zile,puteți urmări pe " www.17track.net ".În mod normal, este nevoie de 2-3 săptămâni în statele UNITE ale americii și Europa,și 15-60 zile în Rusia, și de 30-90 de zile în Brazilia .

3. Pentru Brazilia ,vămuire viteza va influența timpul de livrare.Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire.Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați vamale și a le ajuta clearance-ul .Cred că puteți obține elementele mai repede.

4. Când ai primit această itmes ai comandat,în 24 de ore,vă rugăm să verificați-l cu atenție.Dacă nu l-ai primit termen de livrare sau alte întrebări, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.

Vă rugăm să verificați pachetul și elementele cu atenție după ce a primit.

dacă orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ghid pentru a face cu probleme, după cum urmează:

Dacă aveți orice altceva cerințe ,vă rugăm să ne contactați în mod liber!

Feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați în mod liber de către Mesaj,TradeManager,E-mail.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil, face toate eforturile pentru a rezolva problema și de a oferi o soluție satisfăcătoare.te rog, crede-ne.Satisfactia clientului este căutarea noastră veșnică.

Sperăm că veți avea o plăcută la cumpărături.Și sper că vom putea obține feedback-ul dvs. bine.

Mesaj: puteți să ne contactați prin mesaj lăsat pe www.primaria-urzicuta.ro Email:[email protected]

VK Grup: cautare "Yuanqishun" în VK să ni se alăture grupului!

Etichete: pompa rotoare agu, unisex logo tricouri, pompa de aur ziua, ninge lampă de muzică, pompa gay lenjerie, pompa combustibil volvos40, oximetria bluetooth, om de zăpadă cooler am2, mufa usb mama tata.

Fisa tehnica

Lungime maneca(cm) Scurt
Topuri De Tip Tees
Tip De Element topuri
Material de imprimare PVC & PU
Europa Dimensiunea XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Stil Unisex (Masculin/Feminin)
Elemente de Design Caligrafie chineză
Procesul de imprimare Transfer Termic
Model Tip Caracterul Chinezesc
Gen BĂRBAȚI
Vânzare la Pachet No
Tesatura Tip Postav
Sezon Primăvara și Vara
Grosime Subțire
Numărul De Model MT0212
Cu glugă No
Nume De Brand YUANQISHUN
Guler O-Gât
Maneca Stil Convenționale
Timp pentru a pieței Martie 2018
Material Bumbac

Recenzii

Scrie o recenzie

YUANQISHUN Stil Chinezesc pentru Bărbați T-shirt 2018 Noi Caligrafie Chineză Kung Fu Print T Camasa Casual, de Stradă O-gat Maneci Scurte Tee

YUANQISHUN Stil Chinezesc pentru Bărbați T-shirt 2018 Noi Caligrafie Chineză Kung Fu Print T Camasa Casual, de Stradă O-gat Maneci Scurte Tee

Produse similare: