LEGO Speed Champions Audi Sport Quattro S1 Racer 76897 Jucarie Driver Minifigure Masini de Curse pentru Copii Kit de Construcție Seturi de 250 de Piese

Produs nou

1 Produse

In stoc

212.06lei

Distribuiti

Informatii

LEGO 76897 Viteza Campionilor Audi Sport quattro S1 cal de Curse Jucărie:

Sărbători 35 de ani de quattro de a deține un model de masina replicarea acest raliu pictograma.1985 Audi Sport quattro S1 (76897) a fost unul dintre regii din Grupul B circuit de curse raliu.Cursa fanii pot construi acum propriul lor jucărie mașină de acest iubit model din LEGO cărămizi de construcție.Acest model de masina de curse de celebrul 1985 Audi Sport quattro S1 reflectă strălucit original, cu faimosul său galben și alb livrea, motor fata, amestec-up, bara de protecție și vast aripa spate.Acest model de car kit, de asemenea, vine cu un minifigure într-un Audi Sport quattro costum de curse.Sari la volanul acestei Audi mașină de jucărie și să facă o impresie de durată – la fel ca originalul făcut-o.

LEGO Speed Champions kit de constructii, oferim masini de fani de toate vârstele, cu șansa de a crea curse jucăriile lor preferate modele și de a recrea fiori de curse.Nou pentru ianuarie 2020, aceste imagini de replici sunt acum mult mai realist și 25 la Sută mai mare decât oricând înainte.

Despre Acest Produs:

• Caracteristici un clasic masina de raliu renăscut pentru cea de-a 35-a aniversare de la quattro, unul dintre regii din Grupul B circuit de curse raliu. • Modelul reflectă strălucit original, cu faimosul său galben și alb livrea, motor fata, amestec-up, bara de protecție și vast aripa spate. • Include 1 colectie LEGO driver minifigure într-un autentic Audi cursa süit. • Construieste-ti propriul model de masina care caracteristici tehnice câștigat un loc în unirea istorie, dacă numai din cauza lor extreme de caracter. • Pentru fani masina încântare, noua pentru ianuarie 2020, LEGO Speed Champions replici sunt acum cu 25 la Sută mai mare și mai realist decât oricând.

Acest produs este supus la anumite avertismente de siguranță:

1. Avertisment: Nu este potrivit pentru copii sub 7 ani.Pentru a utiliza sub supravegherea unui adult. 2. Avertisment: Jucarie de interior.Se recomandă supravegherea unui Adult.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați feedback-ul și 5 stele.Dacă ați întâmpinat probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a da feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Livrare Si Comanda:

Toate elementele vor fi trimise la adresa de expediere, care este introdus de către cumpărători, este foarte important să verificați corectitudinea adresei dvs. înainte de a face plata.Produsele vor fi livrate la departamentul de mărfuri în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este terminat.Acest timp poate varia din cauza zilelor de sărbătoare legală în cazul în care există orice.

Vamale Și Taxe De Import:

Impozitele pot depinde în cazul în care comanda dvs. a fost trimis de la, tipul de articole pe care le-a cumpărat, valoarea lor și greutatea coletului.Diferite țări au diferite politici fiscale cu privire la produse specifice.Este întotdeauna cele mai bune pentru a confirma acest lucru cu dvs. local de autoritatea vamală.Pentru a evita orice surprize neprevăzute, vă rugăm să acorde o atenție la următoarele: • Contact poștal local sau biroul vamal pentru a afla mai multe despre țara dumneavoastră de taxe vamale și impozite. • NORNOS Magazinul nu este responsabil pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. • Personalizat & Taxe de Import nu sunt incluse în prețul articolului.

Etichete: harry masina blocuri, lego moc, caramida tractor, lego motor, technic lego motocicleta, audi a3, de pluș, lego technic voiture, audi ur quattro, Bloc.

Fisa tehnica

Gen Unisex
Origine DK(de Origine)
Material Plastic
Tip BLOCURI
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Plastic Tip ABS
Numărul De Model 76897
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)

Recenzii

Scrie o recenzie

LEGO Speed Champions Audi Sport Quattro S1 Racer 76897 Jucarie Driver Minifigure Masini de Curse pentru Copii Kit de Construcție Seturi de 250 de Piese

LEGO Speed Champions Audi Sport Quattro S1 Racer 76897 Jucarie Driver Minifigure Masini de Curse pentru Copii Kit de Construcție Seturi de 250 de Piese

Produse similare: