TPE Golf Grip Pro și Warp Standard și mijlocii Golf Club Mânere 13ps/lot transport gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

134.24lei

Distribuiti

Informatii

Despre Plata:

1,putem accepta Western Union și Money Order, cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur.Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte de a comanda.

2,plata Integrală trebuie făcută în termen de 7 zile după placingyour ordine, în caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3,Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completează ai cumpărătorului informații.

Despre Transport:

1,va Vom trimite bunurile cât mai curând posibil după plata integrală a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2,atunci Când coletul de sosire, vă rugăm să verificați dacă parcela sunt în stare bună înainte de a semna în ea.Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l refuze și să ne contactați.În caz contrar, toate pierderile și responsabilitatea vor fi suportate de către propriul dvs.!!

Despre Garantie :

1,Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de cumpărare.

2,transport și predarea taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și de transport maritim.

3,întoarce Toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4,Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul de cinci stele

Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție, vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore, Vom sta cu tine pentru a rezolva problema, multumesc si toate cele bune!

Etichete: crosa de golf, callaway golf, clubul de golf, gravitatea prindere golf, discount golf mândrie mânere, golf prindere mândrie, Crosa, golf pride, pro golf prindere, golf prindere crosa.

Fisa tehnica

Prindere Dimensiune STANDARD
Material TPE / TPR
Numărul De Model CP2
Nume De Brand GeoLeap

Recenzii

Scrie o recenzie

TPE Golf Grip Pro și Warp Standard și mijlocii Golf Club Mânere 13ps/lot transport gratuit

TPE Golf Grip Pro și Warp Standard și mijlocii Golf Club Mânere 13ps/lot transport gratuit

Produse similare: