Masina universala de Economisire a Combustibilului Stabilizator de Tensiune Noul Violet Pivor Mega RAIZIN de Mare Capacitate Sistem si Baterie Performance Monitor

Produs nou

1 Produse

In stoc

49.83lei

-37%

80.34lei

Distribuiti

Informatii

Universal Display Digital Fuel Saver Stabilizator de Tensiune Regulator de Kit W/ 3 Împământare, Cabluri pentru Camioane Auto Accesorii Auto Descriere: Această electric stabilizator de tensiune este un mare rol pentru auto electric creșterea capacității de conversie, care poate îmbunătăți foarte mult de reflux viteza și calitatea de curent, pentru a ameliora eficiența și performanța sistemului electric.Nu-l puteti rata!Caracteristici: Acest stabilizator de tensiune cu afisaj digital, tocmai prezenta tensiunea de date.Consolida puterea motorului.Îmbunătățește aprindere eficienta, face mai ușor pentru a porni motorul.Oferă mai stabil de tensiune, reduce consumul de combustibil și îmbunătățește eficiența consumului de combustibil.Prelungește durata de viață a bateriei și de a crește luminozitatea farurilor.Ajută la eliminarea unda produsă de generator.Face sunete de corn mai răsunător și optimizează audio de calitate, a spori experiența dumneavoastră de conducere.Vine cu 3 de pământ prin cablu, necesare accesorii de montaj, ușor-de-citit instrucțiunile și diagrama, convenabil pentru a instala.Universal se potrivesc pentru toate modelele de autoturisme cu o tensiune de 12V.Specificatii: Stare: 100% nou Material: plastic, metal, componente electronice Culoare: violet (optional) Dimensiune: 90 * 85 * 25mm / 3.5 * 3.3 * 1 în Stabilizator Lungime Cablu: aprox.37cm / 14.6 în Tensiune: 12V 3 Pământului Lungime Cablu: aprox.43cm / 16.9 în, 62cm / 24.4 în, 96cm / 37.8 în Greutate Pachet: aprox.300g Echipare: universal pentru autoturisme, camioane Lista de pachete: 1 * Masina de Economisire a Combustibilului Stabilizator de Tensiune Regulator de 3 * Împământare, Cabluri 1 * Hardware-ul de Montare Kit de Cald Notă Redresor stare de lucru: După instalarea corectă, gazda va afișa tensiunea din mașină și după ajustare, display-ul va ieși atunci Când tensiunea mașinii este instabilă, gazda se va aprinde din nou pentru ajustare.Dacă gazda este deteriorat, acesta va afișa întotdeauna 8888

Afișare produs:

Produsele noastre sunt livrate în termen de 1 - 3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost finalizată.Am expediat prin logistica, selectate de către cumpărător, și va informa cumpărătorul în timp, dacă nu există nici o schimbare.

Garanție De Rambursare:

Ne garanta pe deplin toate elementele noastre.Toate produsele sunt noi si nefolosite.Dacă vom trimite stilul greșit sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship.

Feedback-ul:

Ne străduim pentru 5 stele feedback-ul pozitiv.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărătorii noștri.Vă rugăm să ne mesaj înainte de a pleca de feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine, până te satisface.

Clienții De Servicii:

Oferim 24 de ore serviciu cu normă întreagă,Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să trimiteți e-mail sau contactați-ne oricând.Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 12 de ore.Vom Face noastre cele mai bune pentru dvs. foarte de nevoie,Multumesc!

Si sper ca fericirea să fie întotdeauna cu tine.

Răspund și la întrebare:

Q1: de Ce nu la vânzător alege diferite de nave mod de alegerea mea?

A: Noi, de obicei, nava potrivit curierul ales de client.Cu toate acestea, pentru unele zone la distanță, cumpărătorul alege logistica poate nu a ajuns, sau companie de logistica de transport nu poate, în mod normal, pentru unele motive, etc. Va vom trimite un mesaj pentru a informa cumpărătorul, Cere cumpărători pentru opiniile lor, vă rugăm să nu uitați să verificați www.primaria-urzicuta.ro mesaj ".

Q2: de Ce nu ai raspuns la mesajul meu la timp?

A:ne-am aranja, de obicei, muncitorii lucrează în noapte, pentru că atunci când ai oameni în zi, e noapte în China acum.Oferim 24 de ore serviciu cu normă întreagă.cererea dvs. va fi răspuns în termen de 8 ore.Noi chiar sper să precupeți nici un efort pentru a servi bine.

T3:Când am anula ordinele mele, cât de mult timp va voi returna banii mei?

O: Dragă, atunci când a anula comenzi, Nu noi, dar pe www.primaria-urzicuta.ro sunt de gând să restituie banii inapoi cu 3-7 zile.

Etichete: ucl co ltd, baterie bluetooth monitor, ecu memory saver, economia de combustibil, andeli stabilizator de tensiune, mazda masina stabilizator, 12v circuit stabilizator, jos regulator de tensiune, cartuș de joc sega, masina de economisire a combustibilului.

Fisa tehnica

Caracteristici Speciale Masina De Economisire A Combustibilului Stabilizator De Tensiune
Țara/Regiunea de Fabricație China
Altă Parte Numărul De Mare Capacitate Sistem
Lățime Produs 86mm
Numarul Parte Stabilizator de tensiune
Tip De Material Plastic, baterie, metal
Producatorul Auto Universal
Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 0.45
Schimb Numărul Parte HK20S1114
Plasarea pe Vehicul Din spate
Înălțime Element Other
Element De Lungime 93.2mm

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina universala de Economisire a Combustibilului Stabilizator de Tensiune Noul Violet Pivor Mega RAIZIN de Mare Capacitate Sistem si Baterie Performance Monitor

Masina universala de Economisire a Combustibilului Stabilizator de Tensiune Noul Violet Pivor Mega RAIZIN de Mare Capacitate Sistem si Baterie Performance Monitor

Produse similare: