2019 New Sosire Fierbinte de Vânzare Clasice Retro Bijuterii Argint 925 si Aur de Umplere Princess Cut Alb AAAAA Cubic Zirconia Inel

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.38lei

-34%

20.30lei

Distribuiti

Informatii

Forma\răpăit:Princess Cut

Timp de transport maritim 1. Atunci când plățile sunt eliminate, eu VA LIVRA ELEMENTUL în termen de 1-3 zile de lucru (cu excepția sărbătorilor legale și lucruri neașteptate).În mod normal, durează aproximativ 8-25 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, 15-30 de zile lucrătoare, pentru Europa.Cu toate acestea, va fi amânată din cauza întârzierii de vămuire.

2. mai rapid de Transport maritim este disponibil în timp ce se vor percepe taxe suplimentare.Dacă este nevoie, pls nu ezitați să contactați.

Reveni politica cursului de Schimb în Cazul în care elementul ajunge în care satisface condiția, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, vom face același lucru pentru tine.

Dacă nu este așa, vă Rugăm să ne Contactați în termen de 7 zile de la primirea articol, vom face schimb sau de a returna banii (s/h nu sunt rambursabile).Totul poate fi rezolvat fără a părăsi un feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele.

Contactati-NE

1. pls lasă-ți numărul de telefon ,este convenabil pentru oficiul poștal pentru a vă contacta, atunci când elementul ajunge ,sau elementul va fi trimis înapoi la mine ,și eu sunt responsabil de transport pentru o singură dată ,în cazul în care elementul se întoarce de lipsit de numărul dvs. de telefon ,eu nu sunt în poziția de a retrimite !deci, vă rog, asigurați-vă că numărul de telefon este la stânga și la dreapta !Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin !

2. Deși avem mare grijă pentru a evita variația de culoare, dar pot să apară, uneori, vă rugăm să folosiți fotografii ca ghid doar.Multumesc.

3. Orice întrebări, nu ezitați să ne contactați throuth mesaj.Va vom raspunde în termen de 24 de ore.

Etichete: universitatea peking, casca inel, lanț de aur, fata ring, vârtej de argint inel, aur umple de sârmă, AMUMIU, aur umple inele, aaaaa cz inel, cârlig m16.

Fisa tehnica

Forma\model Fata
CertificateType GDTC
Principala Piatră De Zircon
Setarea Tip Setare Canal
Gen FEMEI
Stil inel de nunta
cutie de inel Da
Ocazie Logodna
Numărul De Model B2810
Metale De Tip Silver&Gold
Ștampile Metalice 925,Sterling
Nume De Brand choucong
Tip De Element Inele
Inele Tip Verighete
Partea Piatra Zircon
Principala Piatră De Dimensiuni 4MM*2 MM SI 0,8 MM*0.8 MM

Recenzii

Scrie o recenzie

2019 New Sosire Fierbinte de Vânzare Clasice Retro Bijuterii Argint 925 si Aur de Umplere Princess Cut Alb AAAAA Cubic Zirconia Inel

2019 New Sosire Fierbinte de Vânzare Clasice Retro Bijuterii Argint 925 si Aur de Umplere Princess Cut Alb AAAAA Cubic Zirconia Inel

Produse similare: