Transport gratuit 220V 2KG Sablat, Bijuterii, Mașini,Bijuterii Instrumente și Echipamente de en-Gros și cu Amănuntul

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 364.33lei

-35%

2 099.00lei

Distribuiti

Informatii

#HH-S01 sound blaster Descriere Multifuncțional de sablare centrul oferă o mare camera de lucru cu vizualizare mai larg de sticlă și mari rezervoare de stocare, oferind 2kg capacitate.Include trei tancuri, 2 dintre ele fiind dotate cu individuale microprojector cu 0,8 mm duză și cel de-al treilea cu 2 mm duza.Toate acestea sunt poziționate în interiorul camera de lucru.Complet cu 1 fix sablare pen încorporează o mare deschidere duză(3mm).Tensiune de alimentare: 220V

Aici putem garanta următoarele, vă Mulțumesc pentru atenție.

- Toate produsele sunt direct de la producatorul original;

- Toate dintre ele au de bună calitate, preț competitiv, perfect de suport tehnic, și perfecta după-vânzare de servicii;

-- Va cumpara cea mai buna calitate cu cele mai ieftine preturi posibile garantat.

- Noi oferim 12 luni garantie!

Metoda de plata

Acceptăm 1.Transfer bancar 2.Alipay 3.La dorința clienților de a folosi un Card de Credit sau Card de Debit, care pot, de asemenea, face o plată prin două metode menționate.

Transport maritim și de Manipulare

1. Mai multe achiziții plan de economisire: vă Rugăm să asigurați-vă unică de plată pentru fiecare element ai câștigat.Vom combina de transport maritim, atunci când face mai multe achiziții.

Uneori, timp de transport maritim dura un pic mai mult, din cauza expediere Locale sau din alte motive.

2. Corecte și suficiente informații corespunzătoare: te Rog atașat numărul dvs. de telefon atunci când aveți de plată, astfel încât să putem posta pachetul de siguranță și fără probleme.Întotdeauna asigurați-vă că furnizați suficiente informații pentru a ne ajuta face o lin livrare.

Politica de returnare

1. Coletul de retur trebuie să fie în ambalajul original, totul trebuie să fie în stare nouă.Lipsește o parte sau ceva în starea inițială, acesta nu va beneficia de nici o rambursare.Va vom oferi informatii relevante pentru www.primaria-urzicuta.ro și Alipay, cum ar fi expeditorii' confirmare și fotografii de produse.Înlocuirea și restituirile nu vor fi procesate până la întoarcerea articol primit.

2. În perioada de garanție, toate schimburile sau de rambursare din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport).Am mereu grijă de tine clientul nostru evaluate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul .Satisfacția dumneavoastră este întotdeauna la noastre de top considerare.

Etichete: Nokia, tabelul banc de lucru, nisip de sablare, cu laser de sudură, ax mașină de nisip, bijuterii de masini aur, sandblast machine, blaster nerf, portabil sablare mașină, mașină de sablat.

Fisa tehnica

Articol Diametru 1inch
Element De Lungime 3inch
Metale De Tip Cupru
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip Bancuri de lucru
Caracteristicile Produsului bijuterii instrumente
Înălțime Element 1inch
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Lățime Produs 1inch
Material Metal
Numărul De Model HH-S01
Articol Greutate 16.5

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit 220V 2KG Sablat, Bijuterii, Mașini,Bijuterii Instrumente și Echipamente de en-Gros și cu Amănuntul

Transport gratuit 220V 2KG Sablat, Bijuterii, Mașini,Bijuterii Instrumente și Echipamente de en-Gros și cu Amănuntul

Produse similare: