Miracol Ou Masca Anti Aging Facial Masca De Dormit Elimina Rid Crema Hidratanta Drojdie Coajă De Ou Masca De Fata Tratament De Îngrijire A Pielii

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.73lei

-15%

23.47lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、★ Cum am lua mai în vârstă, vom avea în mod inevitabil liniilor fine si a ridurilor.Aceasta este o parte naturala a imbatranirii si alte cauze sunt expunerea la soare, poluarea, fumatul, mâncarea și stres.Există mai multe opțiuni pentru a ajuta la buna aceste linii și a le face să arate mai puțin evident, dar ceea ce avem aici este un natural și non-chirurgicale de timp și bani de economisire produs.

2、★ Miracol Masca de Ou este o masca anti-imbatranire, special realizate cu produse ecologice pe baza de plante, carbune, antioxidant și coajă de ou membrane, care pot hidrata eficient si hidrateaza pielea, elimina liniile fine și ridurile, și să aducă un sănătos masca.

3、★ Elimina prostia și moarte ale pielii, face stralucire fetei.Se curăță și închide porii, lăsând pielea netedă și fermă.

4、★ Miracol Ou Masca este potrivita pentru majoritatea tipurilor de piele, cum ar fi normal, mixt, gras, uscat și sensibil pielii.Este solutia ideala pentru pielea uscata, ridata si piele deteriorate.

5、★ Anti-acnee, pete și riduri de apărare antioxidant, aduce matasos si catifelat ten-cel mai bun noroi masca pentru acnee masca-masca hidratanta, anti-rid de îngrijire a pielii, anti-imbatranire pack film, masca de hidratare, hidratare profundă masca set de perii machiaj machiaj cosmetice Machiaj de frumusețe BrushEyeshadow BrushProfessional Buze Sănătate & BeautyFace Anticearcan

★ Cum am lua mai în vârstă, vom avea în mod inevitabil liniilor fine si a ridurilor.Aceasta este o parte naturala a imbatranirii si alte cauze sunt expunerea la soare, poluarea, fumatul, mâncarea și stres.Există mai multe opțiuni pentru a ajuta la buna aceste linii și a le face să arate mai puțin evident, dar ceea ce avem aici este un natural și non-chirurgicale de timp și bani de economisire produs.

★ Miracol Masca de Ou este o masca anti-imbatranire, special realizate cu produse ecologice pe baza de plante, carbune, antioxidant și coajă de ou membrane, care pot hidrata eficient si hidrateaza pielea, elimina liniile fine și ridurile, și să aducă un sănătos masca.

★ Elimina prostia și moarte ale pielii, face stralucire fetei.Se curăță și închide porii, lăsând pielea netedă și fermă.

★ Miracol Ou Masca este potrivita pentru majoritatea tipurilor de piele, cum ar fi normal, mixt, gras, uscat și sensibil pielii.Este solutia ideala pentru pielea uscata, ridata si piele deteriorate.

★ Anti-acnee, pete și riduri de apărare antioxidant, aduce matasos si catifelat ten-cel mai bun noroi masca pentru acnee masca-masca hidratanta, anti-rid de îngrijire a pielii, anti-imbatranire pack film, masca de hidratare, hidratare profundă masca set de perii machiaj machiaj cosmetice Machiaj de frumusețe BrushEyeshadow BrushProfessional Buze Sănătate & BeautyFace Anticearcan

Ou Ou Masca Hidratanta

[Dimensiune produs]: 6.5 * 6.5 * 8.5 cm

[Size după ambalare]: 7 * 7 * 9cm

[Greutate produs]: 30g

Lista de ambalare: 1 buc / cutie

Etichete: cutie de ou, qmhut drojdie crema faciala, pui de ou, masca de ou, ou masca faciala, negru de unică folosință, mască pentru față, împinge tel, ou de sex masculin jucărie, crema de fata, ou porilor.

Fisa tehnica

Formularea Crema
Utilizarea Toată Fața
Gen Unisex
Nume De Brand efero
Tip Lavabil Masca

Recenzii

Scrie o recenzie

Miracol Ou Masca Anti Aging Facial Masca De Dormit Elimina Rid Crema Hidratanta Drojdie Coajă De Ou Masca De Fata Tratament De Îngrijire A Pielii

Miracol Ou Masca Anti Aging Facial Masca De Dormit Elimina Rid Crema Hidratanta Drojdie Coajă De Ou Masca De Fata Tratament De Îngrijire A Pielii

Produse similare: