Naturale Cristal Norocos Struguri Piatra Living Hotel Decoratiuni Creative Meserii Bine Tăiere Cristale Minerale De Marmură

Produs nou

1 Produse

In stoc

82.99lei

-39%

138.31lei

Distribuiti

Informatii

Fiecare piatra este unica!Nu exact la fel!Naturale Cristal Norocos Struguri Piatra Living Hotel Decoratiuni Creative Meserii Bine Tăiere Cristale Minerale de Marmură de Culoare și stil: Casual Material:marmură, piatră lungime: Mare 16-18cm,Mici de 12-14 cm Dimensiune Piatra:1.5 cm-2,4 cm Greutate: Mare 300-340g,Mici de 150-180g Caracteristici: 1) Naturale, minereu de cristal exemplare, amestecat cu pietriș. 2) Cultiva copiilor colecția lui de interes, de a spori cunoștințele, și lăsați copiii să vezi o lume diferită. 3) Ia-te de natura si sa se simta magia naturii. 4) Poate fi folosit ca un model exemplar pentru studenți.

5) Există mai multe tipuri de pietre pretioase, cum ar fi roșu agat, cristal albastru, negru, auriu, citrin, alb, turcoaz, alb cristal, obsidian, violet agat, etc.

1.Despre noi

(1)Ne-am specializat în piatră naturală și avem propria noastră fabrică și echipa de design.

(2)Produse sunt exportate în Europa, America și în alte 60 de țări.

(3)companiei Noastre produse de Înaltă calitate, suficient de inventar, bun venit pentru en-gros și dropshipping.

2.Despre logistică timp

(1) În lipsa unor alte accidente, cum ar fi pierderea de pachete, logistica depozit întârziere de livrare, etc.

În condiții normale de: țările din Asia pot fi livrate în termen de 20 de zile.Țările europene și Americane poate fi livrat în aproximativ 20-40 de zile.Țările africane servit în termen de 30-60 de zile.Rusia pot fi livrate în termen de 30-50 de zile.

(2)ora de Sosire va fi afectat de destinație distanță și politica națională.

3.Despre produs

(1)produsul este piatra naturala, culoarea de fiecare piatră naturală este diferit, culoarea reala a produsului și calculator imagine sunt diferite, vă rog să mă iertați.

(2)Ca manualul de măsurare , vă rugăm să permiteți-1-2cm eroare de măsurare .Vă mulțumesc!

4.Despre cumpărare

(1)Dacă aveți nevoie pentru a vinde sau en-gros produsele noastre, ne puteți spune cantitatea și tipul, vă vom oferi un preț preferențial.

(2)Vom sprijini orice metodă de plată.

(3)Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

5. Probleme comune

(1) Dacă produsul nu a fost primită în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să contactați companie de logistica pentru a întreba despre logistica produsului.

(2) Întrebări despre orice produs poate fi solicitat, cum ar fi materialul, dimensiunea, calitatea, și de a folosi.

(3) sunt binevenite orice întrebări să se consulte, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva, vă mulțumesc!

Etichete: cuarț copac, mare scăzut cu pietre, decor pietriș, apă de metal decor, piatra de cristal, struguri pandantiv, cocoș sculptura, tabara crystal lake, venus de milo marmură, cristal de cuarț.

Fisa tehnica

Material marmura
Caracteristică Regională Europa
Tip De Produs marmura
dimensiune piatra 1.5-2.4 cm
Tema Mascota
sll Struguri Dimensiuni 12-14 cm
mare de Struguri Dimensiuni 16-18 cm
Stil Pastorală

Recenzii

Scrie o recenzie

Naturale Cristal Norocos Struguri Piatra Living Hotel Decoratiuni Creative Meserii Bine Tăiere Cristale Minerale De Marmură

Naturale Cristal Norocos Struguri Piatra Living Hotel Decoratiuni Creative Meserii Bine Tăiere Cristale Minerale De Marmură

Produse similare: