Acustic Display Prin Difuzor Și 10LEDs Tracker GPS Detector Portabil Cu Dimensiuni L14*W8*T2.5cm

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 349.73lei

Distribuiti

Informatii

Superior sensitivityRF detector de microfoane cu Acustic display+ Obiectiv Finder + Laser-asistată direcție VS-L7P

Descriere:

VS-7LP este cel mai nou top de calitate RF detector de microfoane.Acesta poate fi folosit pentru a detecta și a localiza ascunse emițătoare (bug-uri) în casa ta, birou, sau o mașină, și, de asemenea, wireless spy aparat de fotografiat, telefoane mobile și alte dispozitive de frecvență radio.

VS-7LPperforms un profesionist RF matura de sediul dumneavoastră.Proiectat cu cele mai recente în microcip de contraacțiune tehnologie, are o raza de operare de la 50 MHz până la 6.0 GHz.Acest stat-of-the-art unitate are caracteristici care în mod normal rezervate pentru mai mari mai scumpe unități.

Caracteristici:

1. Ajustare sensibilitate / interferență (zgomot de fond) eliminare;

2. Ar putea găsi (localiza) sursa de semnal;

3. Despre acustic display;

4. Avertizare de baterie descărcată;

5. Laser asistată de indicare direcție;

6. Obiectiv finder expune toate lentile de aparat de fotografiat;

Putere

Ni-MH 7.2 V baterie

De viață a bateriei

Continuă timp de 2 zile după încărcare completă (modul de așteptare)

Detectarea frecvențelor

50 MHz - 6.0 GHz

Dimensiune

L 14 x l 8 x T 2.5 cm

Greutate

235g

Avertizare modul 1

Alarmă sonoră și 10 Led-uri

Warning mod 2

Acustic display prin difuzor (sau prin căști) și 10 Led-uri

Avertizare modul 3

Vibrații și 10 Led-uri

Avertizare:

Utiliza acest dispozitiv ca un auxiliar, suplimentar de ajutor sau ajutor pentru a preveni riscurile generate de aparat de fotografiat ascunse, telefoane celulare sau alte dispozitive fără fir.Acest dispozitiv nu ține loc de toate supravegheri.Performanță de acest Radio frecvență (RF) produsul va fi afectată de împrejurarea de utilizare.Producătorul și marketing group nu își asumă nicio răspundere pentru orice pierderi sau daune de funcționare defectuoasă sau utilizare greșită.

Obiectiv Finder Semnal Wireless Detector Acustic De Afișare/De Avertizare De Baterie Descărcată

Descriere:

L în 7LP model se referă la LASER lampă.De timp de utilizare a bateriei este la fel ca cea de la seria 8.LED-ul de mai sus are un indicator slab.Atunci când nu există nici o putere, lumina roșie va fi pe.Baterie slabă indicator indică un acumulator uscat și nu există nici o slabă indicație.Nu există o diferență mare în prețul de un laser cu LASER lampă.Dacă sunteți în căutarea pentru un detector pentru un bug, vă recomandăm acest unul, care este, de asemenea, receptiv la cameră pentru că de bandă largă.Comune pentru toate poate detecta 50MHz-6G frecvență dispozitive wireless, inclusiv camere wireless, wireless bug-uri, bug-uri GSM, Bluetooth fără fir rețea fără fir, walkie-talkie și așa mai departe.Diferența este că 8L este singurul dispozitiv de pe piata care afișează sensibilitatea în formă digitală.Singurul detector cu un auto-recuperare globală de detectare a punctului de referință vinde până la 8L.La 7L serie are o voce suplimentare funcției anuntul.

Acustic Display Wireless Cu Detector De Semnal/Laser Indică Direcția Indicație Detector

Descriere:

7LP adaugă un LASER INDICĂ funcția, RF detector de microfoane.emițătoare ascunse (bug-uri), wireless spy aparat de fotografiat, telefoane mobile și alte dispozitive de frecvență radio.Această caracteristică cu transmisie de voce și OBIECTIV Finder Expune Toate Lentilele aparatului Foto, ajustare sensibilitate și de reducere a Zgomotului, pozitionare sursa de semnal BAV.B se referă la BB sunet, O se referă la transmisie de voce, V se referă la vibrații.De asemenea, are o baterie slabă funcție de memento.Dacă ai nevoie de un detector de semnal pentru un bug, vă recomandăm acest detector pentru tine.

Recomandate Funcția:

1. Despre Acustic Display

Acustic display vor fi afectate de zgomot mediu în vecin frecvențe.Dacă aceste zgomote sunt mai puternic decât semnalul acustic putere, fluierat va fi mai tare decât acustic display.

La LED-uri indicatoare Acustice de afișare este diferit de B (bip) și V (vibrații).Acustic display vor fi diferite în funcție de mediul înconjurător, astfel încât vă rugăm să păstrați tuning sensibilitate tuner pentru a obține o mai bună acustică de afișare.

Sub Acustic display nu este capabil de a găsi (localiza) sursa de semnal.Setați comutatorul funcției B (bip) pentru a localiza sursa de semnal mai ușor.

2. Avertizare De Baterie Descărcată

Când activați acest dispozitiv, în cazul în care foarte corect LED-ul se aprinde în roșu, înseamnă built-in baterie reîncărcabilă se execută în jos.Vă rugăm să încărcați bateria.

3. Laser Asistată De Indicare Direcție

Suplimentar, VS-7LP-a echipat cu laser pointer pentru a ajuta la localizarea sursa de semnal.Atunci când detectează semnalul laser pointer se va aprinde pentru a tinti direcție posibilă.Reduce sensibilitatea treptat, utilizatorul poate apropia și de a determina locația semnalului.

Etichete: concox gps tracker, mini gp, gsm tracker, 3g gps tracker, coban, concox, tracker d, gps gsm, masina gp, gps telefon tracker.

Fisa tehnica

Nume De Brand jammpro
Avertizare Mode2 Acustic display prin difuzor (sau prin căști) și 10LEDs.
Detectarea Frecvențelor 50MHz-6.0 GHz;
Numărul De Model VSL7P02
Putere Ni-MH 7.2 V Baterie;
Avertizare Modul 1 Alarmă sonoră și 10LEDs.
Greutate 235g;
Dimensiune L14*W8*T2.5cm;
De Viață A Bateriei Continuă timp de 2 zile după încărcare completă (modul de așteptare);
Avertizare Mode3 Vibrații și 10LEDs.

Recenzii

Scrie o recenzie

Acustic Display Prin Difuzor Și 10LEDs Tracker GPS Detector Portabil Cu Dimensiuni L14*W8*T2.5cm

Acustic Display Prin Difuzor Și 10LEDs Tracker GPS Detector Portabil Cu Dimensiuni L14*W8*T2.5cm

Produse similare: