Atingerea Reostatului de Reglare Lampa de Masa cu Suport pentru Telefon de Lectură Lumină Cu Fan Perie Oală Lampa USB Atinge LED Lampa de Birou

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.91lei

-29%

29.86lei

Distribuiti

Informatii

Produs material : ABS+ furtun

Culoare: Roz/ Alb

Nominală tensiune de 5V

Putere nominală 1W

Iesire USB 5V/1A

Curent nominal 150mA

Capacitate baterie 1200mAh

Timp de încărcare aproximativ 2-3 ore

Timp de lucru aproximativ 8,5 Sec

Înainte de a utiliza lampa de birou, trebuie să reglați comutatorul de bază de PE direcție.Lampa de birou switch este o Ating comutatorul.Atingerea comuta în modul de lucru: scurt a Atinge o singură dată pentru lumină albă, Atingând o dată pentru lumină caldă, apăsați lung pentru reglaj fără trepte, poate stoca luminozitate

1. Fără trepte de reglare a intensității luminoase, luminozitatea poate fi reglată după cum se dorește.Două moduri de lumina: lumina alba si lumina calda.simula lumina naturala, ochi-îngrijire, nu stroboscopic, scuti oboseala ochilor.

2. Multi-funcție de lampă de birou,poate fi folosit ca un suport pentru telefonul mobil, un suport stilou pentru depozitare convenabilă.

3.Portul USB poate furniza energie pentru produse electronice, cum ar fi telefoanele mobile.

4.360-gradul furtun metalic flexibil, portabil și ușor de transportat, simplu și generos

5.De înaltă calitate baterie litiu, poate fi reîncărcat, prelungind durata de viață.

Politica De Transport:

1. Serviciul Standard este China Post Obișnuit Pachet Mic & China Post a Inregistrat un e-Mail de Aer care ia 20-60 zile.

2. Valoarea comenzii> $ 120 De Transport Gratuit Prin EMS, DHL sau Fedex.

Valoarea Comenzii> $ 5 Prin China Post A Inregistrat Un E-Mail De Aer.

Dacă ai nevoie rapid express vă rugăm să ne contactați atunci când comanda este mai puțin de 120 de dolari

4. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-Ul Și Retur:

Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să lăsați-mi tot 5 stele feedback-ul (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele și Transport timp de 5 stele) și fotografii pentru a ne sprijini, ne va fi apreciat că puteți, de asemenea împărtăși cu prietenii tăi de pe VK , ru.itao, Facebook, sau Twitter.

Dacă nu sunt atât de mulțumit în orice privire, vă rugăm să nu ezită să ne contactați, inițial, înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ, nu va rezolva toate problemele pentru tine.Vă rugăm să rețineți, în scopul de ajuns, dar serviciile noastre nu este încă peste. :).

VĂ MULȚUMESC!

Etichete: lampa de tabl, hub lampă cu led-uri, lampa led, led-uri de 360 de grade de rotație lampă de masă, abajur mesa, flexo, lampa desktop, de sus de masă lampă de încărcare fără fir, led cu șurub, usb lămpi de birou.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tipul De Bază E27
Caracteristici lampa de birou
Garanție 1 An
Stil Contemporan
Corpul Material Aluminiu
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Tensiune 5V
Sursa De Alimentare DC
Umbra Tip ABS
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Certificare ce
Material PVC/Plastic
Este Estompat Da
Nume De Brand hoomall
Numărul De Model lumina de citit
Tip De Element Lămpi De Birou
Este De Becuri Incluse Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Atingerea Reostatului de Reglare Lampa de Masa cu Suport pentru Telefon de Lectură Lumină Cu Fan Perie Oală Lampa USB Atinge LED Lampa de Birou

Atingerea Reostatului de Reglare Lampa de Masa cu Suport pentru Telefon de Lectură Lumină Cu Fan Perie Oală Lampa USB Atinge LED Lampa de Birou

Produse similare: