Noul Hot-Un Polimer litiu, 602532 602530 pozitioner, fără fir Bluetooth boxe, ceas inteligent, baterie cu litiu

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.11lei

-46%

52.07lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc!Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine.Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer.Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.

Domeniu de aplicare: 3.7 V litiu polimer baterie, cu protectie la supraincarcare bord, poziționare ceas, micro echipamente și alte comune built-in taxa de brusc baterie de litiu de Mai multe dimensiuni și capacitate, bun venit să se consulte serviciul clienți!

Baterie placă de protecție (protejează împotriva supraîncărcării / peste / scurtcircuit / suprasarcină) tip Baterie: litiu polimer baterie / baterie reîncărcabilă Baterie dimensiune: 6*25*32 mm Tensiune de alimentare: tensiune nominală: 3.7 v, Full voltaj: 4.2 V Capacitate: 450mAh (Un produs, cantitate suficientă, puternic de energie electrică), Acumulator plumb linie: 0.1 pătrat roșu negru linie, linia de lungime de 3-5CM sau așa, lot poate în funcție de cererea clientului plumb, alte plug sau linie.Interioare placă de protecție parametru: încărcare cut-off voltage 4,25 v, de descărcare de gestiune cut-off voltage 2.75 V, curent admisibil 2A, peste taxa, peste de descărcare de gestiune, protecție scurt-circuit farfurie.Pentru alte dimensiuni de baterii, vă rugăm să contactați serviciul clienți și baterie dimensiuni sunt disponibile

Plată 1. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil , atunci putem aranja transportul pentru tine asap. 2. Costul de transport nu include taxe de import , și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Transport maritim: 1. Produsele vor fi expediate prin Registrul de Aer e-Mail la tine cât mai curând posibil. 2. Baterie, toate vor testa înainte de a succes, trimite logistică . 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și detaliată Și vă rugăm să ne oferi numărul tău de telefon și zipe cod pentru a se asigura oficiul poștal poate ajunge la tine. 4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile(rusă 90 de zile, Brazilia 120 de zile) de la plată, vă rugăm să contactați usWe va urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile de Tranzit ori poate varia , în special în timpul sezonului de vacanta.Persoană de Contact 1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi va Vom raspunde in aproximativ 1-2 zile lucrătoare . 2. Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile(rusă 90 de zile, Brazilia 120 de zile), să păstreze relații bune de afaceri. 3. Feedback-ul dvs. este foarte important, vă Rugăm să ne contactați imediat Înainte de a vă doriți să ne dea feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Fabrica:

Etichete: mens watch player, 1 3 baterie de ceas inteligent, lh719 smartwatch, amazfit os, jw cuarț, baterie pentru smartwatch, bărbați ceas, bateria din ceas inteligent, aaa li-ion, 450 mah.

Fisa tehnica

Tip Baterie Standard
Nume De Brand yorwats
starea 100% Nou
Cantitatea 1BUC
Servicii Magazin de garanție
Protecție pcb
Reîncărcabilă Da
Numărul De Model Polimer baterie
Tensiune 3.7V
locul de origine China
Utilizarea MP3 / MP4 Player
Caracteristică Baterie Reîncărcabilă
Pachet Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Noul Hot-Un Polimer litiu, 602532 602530 pozitioner, fără fir Bluetooth boxe, ceas inteligent, baterie cu litiu

Noul Hot-Un Polimer litiu, 602532 602530 pozitioner, fără fir Bluetooth boxe, ceas inteligent, baterie cu litiu

Produse similare: