Gnova Platinum NOUĂ Epocă Retro Largă Curea din Piele Ceas Barbati Moda suprafață netedă Ceasuri de mână Brățară Brățară B050

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.60lei

Distribuiti

Informatii

[xlmodel]-[custom]-[45783] Descriere Produs Acest lucru este un Stil Vintage Ceas Bratara din Piele naturala.Ceasul este destinat să arate vechi.Ceasul nu a fost folosit, acesta este stilul.Piele naturala stil vintage mirosul este foarte puternic ca pantofi noi.Vă rugăm să vă familiarizați cu stilul înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc!

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[produse]-[43355] Vânzări la Cald

[xlmodel]-[custom]-[9604] politica de cumpărare

MAGAZIN POLITICI

TRANSPORT

Obiceiuri bune pentru o mai bună Experiență de Cumpărare Plăcută:

** Cumpara 8 USD sau mai mult fiecare comandă astfel încât să obțineți un e-Mail Înregistrată pentru a urmări în țara dvs. (dacă nu a oferit unul)

** Cumpara număr de Urmărire dacă este mai mică decât 8 DOLARI

** Nu deschideți niciodată litigiu sau a da feedback-ul rău fără să contactați Vânzătorul sau adresa ta va fi interzis pentru securitate.

** Timpul de estimare NU este timp de garanție .Serviciile poștale sunt uneori rapid, alteori foarte lent.Estimările nu va garanție de livrare în timp, vă rugăm să fie corect și nu obține confuz.Dacă vrei într-adevăr rapid să plătească pentru Transport maritim Expres în loc (DHL, EMS, etc.)

GARANTII

1. Dacă rupt sau defect 100% de restituire sau retrimite whit un cadou frumos.

2. Dacă altă culoare/dimensiune rambursare parțială sau trimite-dreptul de culoare, dacă este disponibil.

3. Dacă nu este mulțumit poate cere să dea un credit pentru preț similar element sau un cupon de reducere/reducere în magazin pentru ceva timp să o revizuire bun (nevoie pentru a vedea fiecare caz particular)

Important : în cazul În care "obiecte pierdute" ajunge în cele din urmă vă rugăm să contactați-ne pentru a returna fondurile.

DISPUTELE ȘI FEEDBACK

1. Vă rugăm să lăsați doar de 5 stele (Descriere, de Comunicare și de Transport) Ne va da la fel.Dacă aveți o problemă vă rugăm să cereți pentru Garanții.

2. Te rog nu deschide Disputa sau da 3-5 stele Feedback-ul înainte de a contacta Vânzătorul sau poate stoca fie păstrate în dosarele pe care le afectează în continuare achiziții sau promotii.

PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM

1. 100% privat.Noi nu împărtășesc informații companiei noastre sau www.primaria-urzicuta.ro informații pentru clienții dumneavoastră.

VĂ MULȚUMIM PENTRU AFACEREA TA!!

Etichete: parul neted, curea ceas, vintag ceas, curea de ceas din piele, formă neregulată ceas, ceas din piele de crocodil, cravata ceasuri brățară, ceasuri barbati, watchband larg, ceas tissot.

Fisa tehnica

Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Stil Antic
Nume De Brand Gnova platinum
Carcasa Din Material ALIAJ
Cazul Formei Formă Neregulată
Mișcarea CUARȚ
Numărul De Model B023
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Trupa Tip De Material Piele
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Trupa Lungime 26.5 cm
Incuietoare Tip Catarama
Diametru Cadran 45mm
Caracteristică NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

Gnova Platinum NOUĂ Epocă Retro Largă Curea din Piele Ceas Barbati Moda suprafață netedă Ceasuri de mână Brățară Brățară B050

Gnova Platinum NOUĂ Epocă Retro Largă Curea din Piele Ceas Barbati Moda suprafață netedă Ceasuri de mână Brățară Brățară B050

Produse similare: