ANENG Parte Altoire Instrument de Răsaduri de Tăiere Grosieră Fructe Copac Cutting Machine mașină de tăiat via pentru Gradina Pomi Fructiferi Ramură de Viță-de-vie

Produs nou

1 Produse

In stoc

80.95lei

-20%

101.21lei

Distribuiti

Informatii

ANENG Parte Altoire Instrument de Răsaduri de Tăiere Grosieră Fructe Copac Cutting Machine mașină de tăiat via pentru Gradina Pomi Fructiferi Ramură de Viță-de-vie

Detalii:

De înaltă performanță copac și viță-de-vie altoire cu creșterea și viteza de operare, economisind 40% mai mult timp și efort decât tradiționale metodelor de altoire

Altoire instrument execută de mult V despicat taie, taieturile curate facute de altoire instrument vă permite să obțineți o potrivire perfectă, de fiecare dată

Mâner și corp sunt realizate din premium din aliaj de aluminiu, este foarte durabil și confortabil să dețină, și nu va rugini în când de curățare sau folosind

Extraordinar de ascuțit lama, lama este facuta din SKS7 oțel, care este mai gros și mai clare decât obișnuit lame

Ușor de învățat și utilizat, orice verde mâinile de altoire va fi capabil de a utiliza acest instrument în câteva minute, nu este nevoie de pro orientare

Descriere Produs:

Tradițional grefă cu un cuțit mic se taie panta, 2 ramuri să fie tăiate în aceeași pantă, este mai laborioasă.Cu această mașină, este ușor să apăsați din interfață, de înaltă eficiență

Caracteristici:

1. Ușor de tăiat, dar nu doare ramuri, ramuri altoi diametru de 0,5 - 2 cm, maxim grefa diametru de 2 cm, astfel încât să spori foarte mult rata de supraviețuire.

2. Umanizat mâner: partea stângă de mânerul cu o mână de om, pe partea dreapta a liniilor, simți nu numai confortabil, dar, de asemenea, non-alunecare, ușor de utilizat.

3. Acest lucru crește probabilitatea de grefa "a lua", ceea ce duce la mai puțin pierderile.Eficiența tuturor altoire este prezentată în ia și viteza de operare, economisi 40% din costurile forței de muncă, utilizatorii au raportat rate de succes de pana la 90% sau mai mare.

Cum Se Face Altoirea:

1. După ce ați selectat un bun altoi andamp; taie (vechi de un an, cel puțin 2 secțiuni de comune de mai sus).

2. Aplica mediu prietenos altoire bandă de-a lungul zonei de altoire, se suprapun 3 până la 4 ori, asigurați-vă că este bine. (Pentru a preveni infectia andamp; menține umezeala în interiorul altoi/portaltoi).

3. Acoperim punctul de altoire cu sac de plastic clar, utilizați hârtie maro sac de masa de prânz să-l acopere de protecție, Dacă există lumina directă a soarelui.

4. Dacă altoi cam după 3 săptămâni, veți vedea noul bud iese din altoi în 4 până la 8 săptămâni și depinde de temperatura andamp, vreme.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu, oțel

Dimensiune: 29 x 7,5 x 5 cm/11.42 x 2.95 x 1.97 inch

Greutate: 650g

Pachet:

1 x Instrument de Altoire

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: garden pruner, grefa de bandă, o mână bahco, dat unelte de grădinărit, planta altoire, ramuri de ramură, mașină de tăiat via, teaca de tăiere foarfece, brad semințe, sportster xl883.

Fisa tehnica

Material Metal
Mașină De Tăiat Via Tip clichet
Caracteristică Telescopic
Finisare din aliaj de aluminiu, oțel
Tăiere Instrument De Tip Grădinar
Numărul De Model Altoire instrument
Nume De Brand aneng

Recenzii

Scrie o recenzie

ANENG Parte Altoire Instrument de Răsaduri de Tăiere Grosieră Fructe Copac Cutting Machine mașină de tăiat via pentru Gradina Pomi Fructiferi Ramură de Viță-de-vie

ANENG Parte Altoire Instrument de Răsaduri de Tăiere Grosieră Fructe Copac Cutting Machine mașină de tăiat via pentru Gradina Pomi Fructiferi Ramură de Viță-de-vie

Produse similare: