Aspirator portabil Xiaomi Jimmy wireless portabil aspirator jv71

Produs nou

1 Produse

In stoc

616.98lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini

Tip de element: aspirator

Timp de operare pe o singura incarcare: 45 min

Baterie, Mah: 2500

RPM cantitatea: 100000 rpm

Putere de aspirare: 130 W

Material: Plastic

Capacitate Colector de praf: 0,5 L

Culoare: Aur

Caracteristici: un singur ciclon sistem de filtrare a aerului/zona deservită de 350 m2/design modular

Sursa de alimentare: baterie reîncărcabilă

Pachetul include: aspirator/mobilier duza/turbo perie/duza ingusta/aspirator de praf duza/metal conductor tub/furtun lung/doc.Stație/Manual

Timp de incarcare: 5 h

Dimensiuni: 198 x250x1096mm

Greutate produs: 2300 grame

Xiaomi Jimmy wireless portabil aspirator jv71-эргономичный aspirator pentru rapid de curățare acasă.Datorită modern motor electric, aspirator are o forță de aspirație de 130 W, care garantează cele mai eficiente și rapide de curățare.Duze înlocuibile vă va permite să curățați cu ușurință covoare, mobilier, și ajunge, de asemenea, greu-la-ajunge la locurile.Built-in baterie are o capacitate de 2500 mAh și oferă până la 45 de minute de aspirator funcționare la o singură încărcare în modul standard.Dispozitivul este echipat cu un sistem unic, care permite în orice moment pentru a deconecta unitatea principală cu motor electric de la bază și să-l utilizați pentru mai convenabil de curatare mobila moale.

Noul motor electric

Aspiratorul este echipat cu un modern motor electric cu o viteză de rotație de până la 100 000 rpm.Datorită acestui fapt, puterea maximă de aspirare poate ajunge la 130 W. puteți rapid și eficient pentru a curata aproape orice acoperire de praf, nisip și alte impurități.

Atașamente suplimentare

Setul include 5 modular duze: Un sex perie, o duza cu fantă, un colț de duze, perie pentru tavan și perie pentru curățarea mobilier tapitat din acarieni.Veți fi capabil de a folosi un aspirator pentru a curăța în mod eficient aproape orice strat de diverși poluanți.În plus, setul include un furtun lung pentru mai convenabil de curățare de plafoane și alte greu accesibile locuri.

Modulul

Dispozitivul este echipat cu un compact detașabil module.Vă mulțumim pentru aceasta, puteți folosi un aspirator pentru curățarea convenabil dintre cele mai greu accesibile locuri din casa ta.

Sistem De Filtrare

Sistemul inovator de singur ciclon de filtrare de suflat aer ține în mod eficient cele mai mici particule de praf.Acest sistem previne repetate poluare în timpul folosirii un aspirator.

Baterie de 2500 mAh

Dispozitivul este echipat cu un 2500 mAh, care oferă până la 45 de minute de aspirator funcționarea în putere standard mode.Încărcare completă va dura doar 5 ore.

Stația de andocare

Kit-ul include un compact ergonomic docking station.Puteți stoca convenabil și taxa aspiratorul în poziție verticală.

Etichete: mi xiomi, auto portabil aspirator fără fir, mi robot, wireless sa dau cu aspiratorul curat, jimmy aspirator, recambii xiaomi vid, 360 s5 aspirator, mi robot de vid, mi robot de vid mop xiaomi, vid jimmy jv83.

Fisa tehnica

Instalare Verticale/De Mână
Nume De Brand JIMMY
Origine NC(de Origine)
Capacitate Caseta Praf (L) 0,5 L
Funcția Uscat
Putere (W) 130W
Praf De Stocare De Tip De Praf Ciclon Găleată
Tip Filtru HEPA

Recenzii

Scrie o recenzie

Aspirator portabil Xiaomi Jimmy wireless portabil aspirator jv71

Aspirator portabil Xiaomi Jimmy wireless portabil aspirator jv71

Produse similare: